Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
Danas prolom oblaka kod nas s obilnom kišom kao iz kabla i tučom. Baš se vraćao s posla i pa minuta prije dolaska kući uletim u nevrijeme. Srećom pa nije bio velik led pa auto i nije oštećen, ali kad ti brisači rade na najjače a opet jedva vidiš, nije ti svejedno. Valjda tijekom ljeta neće biti repriza 2021, kada je led napravio veliku štetu.
Odem malo biciklom se voziti u Maksimir jer to navodno ispušta hormon sreće i usred vožnje me zove žena da je uspjela autom zapeti za kuću, išla je do svojih i tamo je zapela. Pa ajde budi sretan s njom.
buz steta kuce jbt…
- Uređivano
DarkPunisher Najgore je mom puncu, prvo mu se najstarija kćer zabila njegovim autom u kuću na dan svoje svadbe i razbila mu šajbu zadnju. Sad mu se srednja s mojim autom zabila u kuću. Čeka se najmlađa. Očito je u kući problem, stavio ju je na krivo mjesto.
Izgleda da je shvatila da je Pežo smeće.
@buz rekoh ti ja,.. niz liticu prvom prilikom.
yakuza_stinger ma daj, pa di će naći drugu ženu ovakav?
Otišli u kino prvi put nakon 100 godina, usred filma zove predstavnik stanara, pukla cijev u stanu. Spržilo PC, PS5, monitore… O ostaloj šteti da ne pričamo
- Uređivano
Update, od svega nabrojanog spržen je "samo" PC. On je bio direkt potopljen. A i to je pitanje, možda je samo napajanje? Spržen je produžni na koji je bilo spojeno sve ostalo, ali srećom osigurač je očito prebacio na vrijeme
EDIT: I laptop
Dok sam studirao bio u jednosobnom stanu, jedan dan sam se doslovno probudio okružen vodom. Pukla cijev od hladne vode kod sudopera. Srećom pa nije poplavilo više od razine produžnog kabela jer sam onako pospan i jutarnje glup ugazio odmah u vodu bos u natikačama. Voda se počela slijevati na stan ispod i naravno ovi su prvi digli frku jer su ustali ranije. Umjesto da su zvonili, mogli su i odmah zakrenuti vanjski dovodni ventil, al ajd, srećom nije baš toliko šikljalo da u minutama sve potopi.
Tako da, elektronika je ostala čitava skroz (da, čak i PS3 ili X360 kojeg sam tada držao vertikalno), čak se i laminat na kraju nije izdigao kad sam isušio taj sloj vode od par centimetara. Jedino je trebalo susjedu platiti krečenje stana i vodoinstalatera. Nije ti svejedno kad je još i tvoj stan.
Ali taj osjećaj buđenja u takvom okruženju…ugh. Tako da, suosjećam zbog slične situacije.