• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Meni je J GTC najljepša…ove nove mi nemaju tak lijepu guzicu i to me odbija od njih.

Al u svakom slučaju stvarno imam 90% pozitivnih iskustva sa mojom Astrom i eto, nikad se neću složit da je Opel smeće il "nešto najnekvalitetnije kaj postoji".

Zero

Meni se to nikad nije dogodilo na proslom autu a mislim da smo imali isti model, nadam se da ce i ovaj biti jednako pouzdan i kvalitetan.

Ali ako vidis da je svako malo nesto (kao ja sa Golfom 6), prodaj i uzmi neki drugi. Nema smisla macevat se svako malo.

kauboj Nisu to sad neki kvarovi već troškovi održavanja (dijelom i naslijeđeni). Generalno je auto uglavnom ok, ali vidjet ćemo za dalje. Ono najvažnije - volim ga voziti. Što nisi nekom prilikom u temi za aute rekao da ti je izbijeno nekih 2000 eura za nešto? Jel bilo do sudara onda, ili?😅

Zero

Ummm, ne?

Jedino sam dao cca 2000-2500kn za poliranje, lakiranje i keramicku zastitu na starom autu because zagreb. A sad na novom ne susjed u roku prva 3 tjedna ogrebo ali to sve ide preko njegovog osiguranja.

2k eura me ukupno odrzavanje nije izaslo na starom tako da si me zamijenio s nekim Ha-Ha-Ha

kauboj Moguće, senilim i ja.🤣 Netko je bio napisao neku žešću cifru i prvo što sam pomislio je bilo pucanje lanca ili nešto u rangu toga.

Ja prodao Peugeota ženinima prije 2 mjeseca, upravo je žena na pozivu s njima, riknuo je akumulator. Stalno je nekaj s tim autom, dobro da sam ga se riješio. 😆

Moj 508 već dva mjeseca kod električara. Razmišljam da ga u staro željezo dam.

I nažalost moram priznati da je Buz bio u pravu, nikad više Pežoa.

Prije 7 dana sam uzeo CLA 45 nakon 3 BMWa. Da li je to auto za mene? Ne. Da li me hvata kriza srednjih godina? Da. Da li moze stati u njega vise od 1.5 čovjeka normalne visine? Ne. Da li me zaboli k. zbog toga? Da

10 dana kasnije

Napravio laganih 40 km po Zagrebu da bi pokupio nove osobne, kao doći ću pred zatvaranje tamo na Velesajam, da izbjegnem i gužvu u gradu i čekanje na red. Ulazim slavodobitno unutra u 18:40 (radi do 19), 10 ljudi čeka u redu, automat ne izdaje više brojeve. Predivno.

buz sto nisi preko mup redomata rezervirao termin?

• buz

•  
                •  
                •  
                •  
              • Uređivano

Genesis Zato jer ovdje u principu nije nikad gužva. To je otvoreno na Velesajmu i samo idu zahtjevi za osobne u redovnom postupku i preuzimanje gotovih osobnih. Ništa drugo ne rade pa to ide brzo.

Danas bio na alergološkom pregledu. Izgleda da imam alergiju na rižu, banane i naranče. Sve ono što često jedem, znači savršeno. Stara kaže da to nisam imao u djetinjstvu, pa ono…just great.

Nije bilo doktorice kasnije, moram pitati mogu li jesti barem integralnu rižu i grejp ili limun.🤣

Zero

U kojem smislu imaš alergiju? Kako ti se manifestira ta alergija, osip, svrbež, gušenje ili pak probavne smetnje?

Flipper moj Titane, kaže Sub da mu abnormalno nabubri penis. 😔

A od danas će mu penis nabubriti integralno 😃

TITANXIS Što je najbolje, ne znam kako bih ti opisao simptome osim da bi ih jednostavno "prehodao".

Al da, vjerojatno mi je konstantno izlaganje alergenima ojačalo penis pa zato tako rijetko pada i fakat je velik. Znaju to i ovi forumaši s FFA okupljanja.😏