Evo igro sam PES jedno tjedan dana. Kako nisam imao sto za igrat od nogometa odlucio sam se probat PES, kupio sam ga na posebnom akauntu da ga mogu prodat ako mi se ne svidi.
Mogu rec da u pocetku je igra odlicna, al sto je vise igras to ti postaje sve gora i gora.
Ima tu dosta stvari koje su dobre od tempa, veznog reda, udaraca, dodavanja medutim sto se vise kreces prema nizim divizijama u onlineu to igra postaje sve vise frustrirajuca i polako se pretvori iz tvrde igre u klasicni goalfest.
Na kraju ti se dogodi masu klasicnih PES gluposti koje se protezu godinama unazad i koje ocito nikad nece bit rijesene. Mjenjanje igraca super zakazuje kod L1+ trokut lopti, trokut lopte su i dalje preubojite, golmani i dalje znaju reagirat na spore lopte uzasno retardirano, i dalje se dogadaju prolasci kroz igraca i situacije gdje apsolutno nemas pojma kako si izgubio loptu ili kako si je uzo. Klizeci startovi beskorisni, a po tekmi u prosjeku se napravi mozda 1 faul.
Protiv dobrih igraca mozes samo gledat kako ti se dodaje po 16ercu i ne mozes bas nista napravit.
Online jest bolji, ali i dalje predugo trazi protivnika i dalje veza nije dovoljno konzistentna. Jedna tekma je super, vec u drugoj je sve usporeno.
Sve u svemu solidan nogomet ovako za po doma, ali sve ozbiljnije sto se mislite upustat u online to se pripremite na velike frustracije u kojima ne mozes napravit bas nista da sprijecis gol. Jednom kad se priblizis 16ercu mozes izvodit sto te volja.
Ne ulazim u to kakva ce bit Fifa, ali ovo sigurno vise ne mislim igrat.