Yup, L1 + trokut ako se na navikneš na mijenjanje (a bome i ako ne preuzmeš punu odgovornost sa jednim igračom, nego dok lopta putuje kombiniraš izlaz golmana, vraćanje obrambenog ili drugog obrambenog) zna bit više od pola gola.
Inače iznimno sam zadovoljan kako igram, obranu sam stvarno usavršio, a u napadu se uvijek nešto da napraviti. Oni markeri su mi otišli većinom na counter, long balls i all-out defence. Nikad nemam posjed lopte, ali sam ultra okomit, brzo mi se igrači otvaraju i kontre mi idu iznimno dobro.
Danas sam igrao myClub onaj Online Challenge Cup novi Winner of Winners ili kako već za Special Agenta posebnog nekog i Special Trainera i riješio ga iz prve uz nailbite utakmice. Prvu dobio tipa iz Opatije s 1-0 golom Koscielnog iz kornera u 88oj, drugu elegantno riješio nekog tipa iz Plzena s 3-1 a trebalo je biti više, i treća suluda di me tip ubio stiskanjem imao puno bolju ekipu od moje (99 team spirit, Maradona Ibra Berardi Torres i neznam ko sve ne u ekipi), izdržao 90 min i onda u extra timeu u 110oj nakon kornera se lopta odbije na 20ak metara, sa Sahinom okinuo šut u donji desni kut i ušla spektakularno.
Online divisions inače igram najviše s RB Leipzigom. Savršena ekipa s kojom se da dobit Real, Barca, PSG, United, a nosi puno više bodova za ligu. Kvartet Forsberg - Werner - Poulsen - Bruma su fantastični pogotovo jer je Poulsen valjda najbolja martinela u igri.