Igram pes svake godine i demo je uvijek isti kao i finalni proizvod.
Razlika je u tome sto demo odigras par tekmi, a kad kupis igru igras malo vise pa s vremenom uocis nedostatke. Ovogodisnji pes ima odlican gameplay i nadam se da nece biti previse nedostataka kao u proslim.
Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk
Frende, svaka tebi cast. Ti si zaljubljen u Pes osta. Igras ga oduvik i nisi( ka i svi mi) presa na fifu, koja je bolja u svim segmentima. Necemo sad nabrajat, glupo bi bilo. A ja uvik kazen svak igra ono sta ga veseli. Pes od ps 3 ili pesa 6 vise nije ni blizu igre koja nam treba. Vrimena se minjaju, a pes ostaje isti. Mozda i mozes gustat u kauc mp, ali ko danas vise ima vrimena ic do frenda doma i izgubit par sati.
Uglavnom ,probam pes svake g, cisto da vidim jel se sta prominilo i da ne bih mora slusat druge,koji u 90% slucaja su fanovi jedne ili druge igre. Meni da je 5 razlicitih nogometnih igara i da su sve dobre, igra bi sve
Na kraju. Pes je po beti ok igra, bolja od proslih,al opet za ocjenu treba 50h online igre ili sp igre. Plus da nema licence itd. Samo ne moj o patchu govorit. i za ne potpunu igru dat 450-500 kn. Ljudi druge igre iskritizirju jel se ne vrte u st dard 30fsp itd.ma da skratim Pes ovakav kakav izlazi, treba bi naplatit 50 kn "novi gameplay" ostalo sve isto i za kua.
Dane prican o onlineu koji je ne igriv i niti blizu sp a
Opet kazem. Briga me sta ko igra. Al ovo je mucenje igrat. A da o nedostacima se moze pista po dana.
Kazem niko sritniji od mene da postoji fifa.pes i jos 2-3 nogometa i svi su top
Pisen sa moba pa sorry ako se sta ne razumi u pisanju