Heat Jučer krenuo master ligu, 6 sati bez prestanka i sejvanja (zapravo sam mislio da je autosave uključen 🤣), opasno živim, a struja nestabilna.
StarFox_N Legendary_Hero Ne znam. Slučajano sam naletio na sliku i oprala me nostalgija pa sam podijelio.
Prika Kakav je ovaj E football? Je li igra netko,ima li patcehva? Fali mi pes i oni patchevi svi…bas bi igrao nogomet i to sa starim igracima i klubivima? Koji je zadnji pes koji ima classic patch…
HideooKoojima Prika Ako CES igrati protiv COM il' nekog prijatelja super ali online dio ti nebih preporučio 😊
briatore Prika da konačno doživiš da Hajduk bude prvak? 🤣 Šalu na stranu, igram često eFootball PES 2021 Season update (zadnji klasični PES za PS4 u fizičkom obliku) offline volim HNL raspalit, evo jučer baš ažurirao roster, ima odličnih option file-ova na X-u.
Prika Je li to ovaj? Ovog imam kupljenog… Daj mi link za Hnl i za classoc patch ako ima…necu online nego sam i da uzivam…ne pada mi na pamet online
briatore Prika https://x.com/Regionalna_Liga U ovom zadnjem nisu svi dresovi najpreciznije napravljeni, imaš i starijih, scrollaj. Jel znaš to unijeti u igru putem edit opcije? .ted datoteke sadrže rostere, posebno moraš i slike dresova (preporučam veći format 2048x2048px), grbova.
Centurion Pes je za mene mrtav i sve ostale igre, dok ne vrate full edit opciju. Znaci hocu da napravim svoje klubove i da oni igraju u mojoj ligi. Ne Master liga i ostali nametnuti kurci, nego ono sto ja hocu, pa makar to bila liga Svetog Rimskog Carstva.