Kakica na kvadrat! Da budem pristojan..
Call of Duty: Infinite Warfare
https://youtu.be/6pDN0HqCQaI
COD 4 Potvrđen.
Kako ovaj COD izgleda zastarjelo (grafički jel)
Izgleda da svi imaju svoju verziju techa, ovo izgleda kao nastavak na ghosts tj takav napredak. Infinity fura svoju pricu neku lol
AW i BO3 su gurali novi tech i primjetno bolje izgledaju od ovoga. Nije smece al slabije izgleda od proslih igara, pogotovo BO3.
Inace svidja mi se trailer i koncept.
Meni izgleda super. Ljepo editirano, dobra mjuza. I biti ce malo drugacije nego do sada.
Evo di je zavrsio ovaj iz naughty doga
https://youtu.be/VJcm1sgyZCU
Vidim daleko je dogurao
Cini mi se da su glumci iz killzone tu, echo i onaj shadow marshal crnac
U kakvo se sranje serijal pretvorijo, to nije normalno..
Nikada nisam mislio da će me Call of Duty trailer dosađivati. Malo sam se obradovao na pjesmu i na COD 4, ali je meni ovo žalost.
Još bih i preživio da moram kupiti ovaj drek da igram cod4, ali dajte kompletni cod 4 a ne pola mapa, pola oružja itd. Toliko su prodali i zaradili a ponašaju se ko stoka.
Koliko je cod4 imao ono mapa?! 16 sam ih nabrojao (ne računam one naknadne i to).
Cod4 će teško zasebno, pa nitko im ne bi ovo kupio
Šteta, ja se ponadam da će dogodine bolje biti a ništa :(
Nadao sam se da će biti možda I ili II svjetski rat, ili moderno eventualno a ne ovo :(
Čekamo detalje oko cod4, to me zanima. Hoće samo grafiku mijenjati ili još nešto (ne bih se čudio)
Tapatalk 5.7.2.
Bit ce i zasebno i bit ce dlci. Samo ce kasnit da navuku kupovinu legacy editiona.
Fifty thousand people used to live here..
Kad se sjetim toga, uff.
Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
Nostalgija je zahebana. Budete sad odigrali remaster i ipak je samo jos jedan obican cod kojeg smo igrali milijun puta.
OK znacajan je za to vrijeme i switch ww2 na modern al uzdize se pretjerano... A sad je fora hejtat cim se spominje buducnost, u bilo kojem shooteru. Buducnost bar ima kreativnu slobodu, pogotovo u ovim point a click(shoot) igrama..
Još bih i preživio da moram kupiti ovaj drek da igram cod4, ali dajte kompletni cod 4 a ne pola mapa, pola oružja itd. Toliko su prodali i zaradili a ponašaju se ko stoka.Call of Duty: Modern Warfare Remastered boasts vibrant current generation visuals, with fully improved texture resolution and detail, high-dynamic range lighting, lit and shadowing VFX particles, revamped animation and audio, stunning sound, and much more. Fans will relive the full, iconic campaign as they’re transported around the globe with Capt. Price, Gaz and Soap across all the missions from the original game, including “All Ghillied Up,” “Charlie Don’t Surf,” and “Crew Expendable.” Players will also experience the online multiplayer mode that redefined Call of Duty by introducing killstreaks, XP, Prestige and more, and battle head-to-head in 10 fan-favorite maps from the original multiplayer mode, including classics such as “Crash,” “Backlot” and “Crossfire.”
Koliko je cod4 imao ono mapa?! 16 sam ih nabrojao (ne računam one naknadne i to).
Cod4 će teško zasebno, pa nitko im ne bi ovo kupio
Šteta, ja se ponadam da će dogodine bolje biti a ništa :(
Nadao sam se da će biti možda I ili II svjetski rat, ili moderno eventualno a ne ovo :(
Čekamo detalje oko cod4, to me zanima. Hoće samo grafiku mijenjati ili još nešto (ne bih se čudio)
Tapatalk 5.7.2.
Nostalgija je zahebana. Budete sad odigrali remaster i ipak je samo jos jedan obican cod kojeg smo igrali milijun puta.COD4 zasluzuje svu hvalu koju dobiva jer je vrhunska igra po svim kriterijima(posebno kampanja) i jos uvijek miljama bolja od bilo kojeg CODa izaslog nakon.
OK znacajan je za to vrijeme i switch ww2 na modern al uzdize se pretjerano... A sad je fora hejtat cim se spominje buducnost, u bilo kojem shooteru. Buducnost bar ima kreativnu slobodu, pogotovo u ovim point a click(shoot) igrama..
Iza Resistance 2, moja najigranija igra na prošloj generaciji. Ja i dan danas ponekad ubacim mw1, jer je meni jednostavno najbolji cod. Nije bio prebrz, nego bas taman a i mape su bile puno bolje, ako si bio dobar igrac, jako rijetko da bi te netko s leđa skinuo.
Ako bude standalone, i ako bude do max 40€, ja bi definitivno kupio.
Hebeno nemozes vjerovat! Prekjucer sam bas odigrao Cod4MW za 4h.Sad trenutno igram Mw2 koji je tako razvikan a igra ne nudi nista osim epskog soundtracka koji je toliko prisutan i glasan da pokriva vecinu zvukova u igri sta je dobro jer nisam nikad igrao igru sa sa tako losim zvukom kao sta je cod serijal opcenito.Prvi MW sije dvojku u svakom segmentu i ljepsi je.Napomenuo bi i da ne pamtim ruzniju igru od MW2 a izasao je 2009.Znam puno naslova iz tog vremena koji izgledaju i danas ok.
Kad covjek vidi kako se sprdaju sa igrom i publikom,realno je ocekivati minimalni graficki skok u tom remasteru.Mozda ce bit bas ono sta je bilo na PC-u,a to vam je GARBAGE!
Nostalgija je zahebana. Budete sad odigrali remaster i ipak je samo jos jedan obican cod kojeg smo igrali milijun puta.Buducnost je najbolje sto se moglo desit serijalu, jer barem smo dobili poprilicne promjene u multiju. AW je bio zbog kretnji i nacina igranja pravo osvjezenje. Ne mogu zamislit multi bez exo sceletona. Da se sad vrate na staro to bi bilo tako dosadno i nezanimljivo.
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Problem je šta ljudi baš ne vole takve skakutave pucačine. Igrao sam ih par i više ne, to mi nikako ne odgovara. Čim je CoD otišao u tom smjeru odustao sam od njega. CoD i je razlog zašto ljudi strepe tolko od budućnosti u BF-u.
Kuzim, al opet kad pogledas BF bi to napravio na svoj nacin, tako da mislim da je strah neopravdan.