Meni je jednostavno futuristički setting danas prežvakan, svaki shooter ga ima. Neću se bunit ako najave, ali bih ipak volio nešto drugo (WWII ili Vietnam, moderno ratovanje je isto bilo jako trendy do nedavno).
Od 2012. od futurističnih naslova smo imali:
- 4 Call of Dutya
- Titanfall
- Killzone: Shadow Fall
- Halo igre
- 2 Borderlandsa
- Destiny
- Star Wars: Battlefront
I još ih dolazi: Infinite Warfare, Titanfall 2, Destiny 2, novi Battlefront,... Jednostavno bi bilo lijepo vidjeti malo drugačiji setting.
Kod nekih igara kao Battlefront, KZ ili Halo naravno da ne možeš mijenjat setting, ali Call of Duty i Battlefield komotno mogu. Čak je i Gearbox pokušavao nešto u stilu WWII Borderlands sa Furious 4 (spin-off BiA-e za kojeg nismo čuli od 2011.)
Call of Duty: Infinite Warfare
Cod 4 je vrh. Nikada se nisam toliko zabavljao i živcirao. Mape predobre, oružja isto. Sve na mjestu. Niti jedan COD kasnije nije toliko dobar. Nemam ništa protiv budućnosti, ali zadnjih par ima tih pizdarija gdje ekipa samo skače, hoda po zidovima, 1001 kombinacija onog onog uav, helića. Cod 4 je 3,5,7 i bok. Nikakvo gledanje kroz zid i milijun zaštita od istog.
TT u cod4 je nezaboravan. Kada se sjetim rušenja (osobnih) rekorda u broju pobjeda u nizu sa dva člana... Uf.
Jest da me živcirao onaj n00b tube i onaj usrani Juggernouth ali sve ima opet to čar.
Bit ce i zasebno i bit ce dlci. Samo ce kasnit da navuku kupovinu legacy editiona.Pozlatile ti se riječi :)
Tapatalk 5.7.2.
Nostalgija je zahebana. Budete sad odigrali remaster i ipak je samo jos jedan obican cod kojeg smo igrali milijun puta.To je istina. Svima nam je ostao u dobrom sjećanju i možda smo se svi malo poželjeli opet ga igrati ali to je igra koju smo prožvakali uzduž i poprijeko. Taj remastered sigurno neće biti impresivan i zabavan kao što je bio na releasu. Pukne te nostalgija, mozda ces ga igrati neko vrijeme ali te brzo pusti.
ono kad COD ima svemirske bitke ali BATTLEFRONT NEMA
ovo postaje sve bolje i bolje
Meni se sviđa kako ove svemirske bitke izgledaju.
meni stvarno ovo izgleda super
ja sam fan takvog settinga i cak sam nakon dugo vremena hajpan za takav fps
Ovo malo plota kaj smo za sad vidjeli me jako podsjeća na Killzone. Helghasti, ovaj Settlement Defense Front, napadnu Vektu, ovaj Zemlju. Nakon teške bitke Vektani (Zemljani) uspijevaju othrvati invaziju i unistiti im krstarice blizu Vekte (Zemlje) - praktički kraj Killzonea 1. Zatim odluče borbu dovesti na prag Helghasta, odn. Helghan (oni prizori pri kraju trailera su s kolonije).
Ti prizori kolonije s kraja trailera neodoljivo podsjećaju na Helghan iz Killzonea 2.
Ali Killzone je imao zanimljiv sci-fi WWII-style setting, ovo izgleda dost generično.
Solidan trailer, Major Tom : Prava zvijezda je tak i tak na kraju
Za počeo je reveal stream u kojem pričaju o co-opu, mp-u i kampanji, te remasteru.
Twitch link, ipak je bolje iskustvo neg youtube
Potvrdjeno da se COD4 nece prodavati odvojeno od IW.
COD4 je vrhunska igra,ali danas ne vrijedi ni polovicu cijene od 80 dolara.Mislim da ce se nakon nekog vremena pustiti u zasebnu prodaju kad popusti prodaja IWa
Normalno da će pustiti, sada s remasterom samo rade upsale skupljeg izdanja igre.
Inače Activision...zar možete biti još generičniji? :(
Dok pogledam njihov reveal trailer, kao da sam vidio zadnjih 10 Call of Duty nastavaka s osjećajem da nisam apsolutno ništa propustio.
Zapravo su se potrudili.
Čudo.
Potvrdjeno da se COD4 nece prodavati odvojeno od IW.Stvarno? Steta. IW me stvarno ne zanima ali ovaj remaster izgleda genijalno.
COD4 je vrhunska igra,ali danas ne vrijedi ni polovicu cijene od 80 dolara.Mislim da ce se nakon nekog vremena pustiti u zasebnu prodaju kad popusti prodaja IWa
http://youtu.be/X3YAhgWYdkc?t=1
Ne znam čemu čuđenje, ništa nije navodilo na drukčiji scenarij što se tiče grafike.
Ako smo se vodili jedinim slučajem remasteriranja (/remakea) u CoD-u (Der Riese mapa), onda je ovo bilo očekivano.
Evo usporedbe:
https://www.youtube.com/watch?v=1ChbJAyseSM
2009. vs 2011. vs 2015.
https://www.youtube.com/watch?v=p4WFyu2zEmk
Jednostavno je prošlo već puno godina.
Ah,da igra izgleda bolesno dobro i drugacije od ostalih isto bi bilo.
Ah,da igra izgleda bolesno dobro i drugacije od ostalih isto bi bilo.Prosli COD reveal traileri nisu imali ni blizu ovoliko dislajkova iako je svake godine sve losiji omjer lajkova ili dislajkova,ali ove godine je bas jako lose.Zasluzeno,moram reci.
Sad se samo nadam da ce DICE sa BF5 iskoristiti ovu priliku da unisti ovaj truli serijal.
Rofl unisti.
Brojke dislajkova butthurtanih gamera nista ne znace kad ce svi potrcat i ne iskesirat 60 vec 80 dolara za remaster i IW. Da, totalno trulo i unistavanje, mozes mislit... Ubit ce se od para opet. Ovi sta kukaju na netu ce prvi kupit igre.
Ja sam battlefield igrac al muka mi je kad vidim ove postove unistavanje coda ko da smo opet 2011 i mw3 vs bf3 lol
A baš
To ja stalno govorim. COD4 će samo pomoći Actiu u napuhavanju brojki za njihove investitore, jer znaju da ima hardcore ekipe koja će baciti 80 dolara na remaster od 20 dolara
Nemogu vjerovati da još ekipa nakon 13 igre govori da će COD "svaki čas" propasti...boli njih ona stvar sve dok serijal ne padne ispod nekih 10 milja.
Sve iznad toga im ide čisti profit, a oni prodaju više od 20-ak milijuna godišnje. Ljudovi COD je casual igra!! Niste to skužili do sada? Još će sada slijedeće godine u drugi COD uključiti MW2 remaster ili možda COD2 remaster pa im opet boosta prodaju itd.
Pametni su oni :)