To no one's surprise, i ove godine dobivamo novi Call of Duty. Rumori već cure, pa smo tako dobili i navodni release date i potvrdu remasteriranog CoD-a 4. No danas je stiglo nešto konkretnije od službenih izvora.
Nuketown mapa iz Black Opsa 3 je dobila update i u njemu mali easter egg koji se tiče nadolazećeg Call of Dutya:
To nije ništa čudno jer su postojanje Black Opsa 3 potvrdili kroz easter eggove ubačene u mape prijašnjih igara i kriptične poruke.
Osim toga je i njihova stranica updatean te je izbačen novi video:
https://www.youtube.com/watch?v=gaDJX0Ttsfc
Velike su šanse da trailer za novi Call of Duty vidimo već sljedeći tjedan.
Call of Duty: Infinite Warfare
Ja se nadam cod4 remastered, za ovo me baš briga da mi stave cod 4 remastered ali da ništa ne drkaju osim grafike na bolje uf... Neka ostave i one govnarije sve od martyrdom pa nadalje. Samo mi daj TT i nitko sretniji od mene:)
Tapatalk 5.7.2.
Ima već 2 dana otkako je Infinite Warfare najavljen a u ovoj temi 3 posta. Eto koliko je ekipa zagrijana za igru. Stvarno je vrijeme za pauzu barem dvije godine i kompletan reboot serijala. Ispočetka. Sve mijenjati iz temelja. Kad vidiš prvi gameplay da ne prepoznaš da je COD u pitanju.
Vjerujem da se svi dobro sjećamo prvog BF3 reveala. E ono je bio skok. Nadam se da ćemo doživjeti isto s COD-om.
Ak misle da ću dat pare još za DLC za igru staru 9 godina onda su se gadno prevarili. To bi bilo krajnje bezobrazno. Samo nek mi budu Crash, Vacant i Shipment prisutne u ovih 10 i baš me briga.
Uf Vacant mi je ostao u mrskom sjećanju
Ali je Crash zato besmrtan.
Još da su Crossfire i Market u tome i ja sretan.
Uf Vacant mi je ostao u mrskom sjećanjuUh Crossfire sam obožavao. Uz Crash mi je bila najdraža mapa. Sviđa mi se taj middle-east setting u mapama.
Ali je Crash zato besmrtan.
Još da su Crossfire i Market u tome i ja sretan.
Zato su mi u BF-u Oman i Karkand najdraže.
Crossfire se točno sjećam mesnice di se kraj blagajne moglo namjestiti sa sniperom da pobereš par killova na početku runde
Inače, tek sam danas saznao da nema više xfire-a... Tuga me hvata :(
Crossfire se točno sjećam mesnice di se kraj blagajne moglo namjestiti sa sniperom da pobereš par killova na početku rundeDa, iako je bilo davno sjećam se da su bila dva mjesta na suprotnim stranama i čim bi krenula partija znao si da snajper dolazi na jedno od ta dva mjesta i on je znao da ti dolaziš. Bilo je samo pitanje refleksa i netko bi pokupio headshot. :)
Crossfire se točno sjećam mesnice di se kraj blagajne moglo namjestiti sa sniperom da pobereš par killova na početku rundeCOD4 je imao super dizajnirane i balansirane mape(meni najdrazi backlot,crash i crossfire).
Kad se COD4 mape usporede sa danasnjim COD mapama gdje svaka prostorija ima 6 vrata, 5 prozora i 2 tajna ulaza to je nesto prestrasno.Ne znas tko pije tko placa jer svi cijelu rundu trce bez ikakve strategije.
Crossfire i da igras prvi puta,znas gdje je otprilike neprijatelj zato jer je mapa pametno napravljena,ali je Activision u jednom trenutku zakljucio da je bolje da napravi kaos od mape gdje svatko moze dobiti kill bez obzira na nedostatak vjestina zbog toga sto je 50% ubojstava sa ledja.
Za usporedbu
Crossfire(COD4)

Recovery(COD)

Jedini način da se stane na kraj - bojkot. Ja nisam unazad par godina kupio nijedan COD. Hoću komplet cod4 remastered a ne još da je dlc na glavnu "igru" i da još mape od cod4 budu dlc. Pa da bude Dlc dlc-a. Takvi govnari nisu ni naši tajkuni
Ovo koliko čitam opet nešto futuristički
-_- '?
Tapatalk 5.7.2.
http://youtu.be/D6TnNmcUL_M?t=8
Aj da smo i mi jednom brzi od tebe @Fan O'War ;)
http://fair-for-all.com/index.php/vijesti/item/1836-procurio-trailer-call-of-duty-infinite-warfare-je-napokon-sluzben
Mislim izbacite iz imena igre Call of Duty i svu povijest serijala pa pogledaš trailer...a jebemu izgleda zabavno taj SP, ako ne ništa.
To su u kanadskim dolarima, koliko sam ja pročitao?
To su u kanadskim dolarima, koliko sam ja pročitao?Aha,
ali ako se COD4 ne bude mogao samostalno kupiti nista od ovoga