Evo mene sa Rebootovog foruma. Razmišljao sam da se javim ekipi sa foruma koju imam i na Steamu da ih pitam gdje ćemo dalje, pa mi se darijoman javio da je već dio prešao na ovaj forum. Stoga eto i mene ovdje, jer sam se s tim ljudima dopisivao više od 6 godina. Najmlađi sam bio član foruma i kroz tih 6 godina završio osnovnu, srednju i sad na faksu.
Ne mogu vjerovat da je to otišlo na takav bezobrazan način, koliko smo tamo pisali o apsolutno svemu. Istina da se smanjivala aktivnost, ali idalje smo imali nešto lijepo. Prebaciti ću se ovdje, ali nema više za mene lista odigranih igara po godinama i ne znam šta, neda mi se to više nakon ovog. Mogu se samo nadati da će što više ekipe od tamo doći tu.
Što se samih komunikacija tiče, oduvijek su mi forum daleko najbolji oblik komunikacije na netu. Sve ostalo je apsolutno živo sranje, od društvenih mreža gdje konkretnih rasprava nema, nego samo pucanja frustranica maloumnih, do Discorda gdje i ako bude neka rasprava igrom slučaja, nepregledno je. A i tamo su uglavnom postovi neke zajebancije, videi i šta ja znam. Ne znam kaj još da kažem, malo sam pod emocijama dok pišem i gledam sve ovo.
Ovdje sam također izgubio svoj nickname jer mi GitaristRoko nije dalo iz nekog razloga, kao to već postoji. Možda sam se registrirao prije više godina, jer se sjećam da sam nešto sitno pregledledavao ovaj forum, ali mi nije slao link na mail za novi password. Mogu li si nekako urediti sada nickname?