Pa o tome tocno kako sam napisao...ili tocnije kako se dosad pisalo po rebootu,ovdje i po internetu opcenito-grafika nije bitna,ljudsko oko nevidi vise od 30fps-a,30fps je vise cinematic itd. Ja neznam o kakvoj opsjednutosti sad ti govoris..
Uglavnom,po meni nepotrebno postavljas ta pitanja.Igre ce biti kao i dosad u mogucnostima tog Ps4.Prije ce se dogoditi da bas taj Neo ima losiju optimizaciju jer bi se moglo dogoditi da u pokusaju natezanja neke 4K rezolucije kako bi sve to bilo bombasticno zapne zbog nedovoljno snage.Znas ono tipa "4K only on Ps Neo a to sta se vrti ko govno to ce bit nebitno
C'mon...i ja i ti znamo da su to gluposti...nema ih ni smisla spominjati.
Što se tiče ovih fanatika za grafu ili fps pa eto osobe poput Megatame primjerice. (NHF Mega but it's true )
Čuj nisu nepotrebno postavljena pitanja. Ona su na mjestu jer kada uložiš novce onda želiš valjda i da se opravdaju ti uloženi novci u hardver i igre i što već ne. Ne kažem da je Neo nužno loša stvar, ali komplicira svijet konzola koji je uvijek bio jednostavan.
Kažem ti na sljedećem E3-u Sony će morati naglasiti na čemu se ta igra koji prikazuju vrti, a onda će biti pitanje od strane mene i još X ljudi: "Hej, a što je sa originalnim PS4? Kako će to ići?"
Vidiš kada sam kupio PS4 2013. nisam trebao razmišljati o tome (nisam ni planirao o tome razmišljati) jer znaš što kupuješ. I slažem se sa tim da bi optimizacija mogla ići na štetu PS4 ili Neo strane jer ćeš kao developer naljutiti i jedne i druge, ako ne ide igra kako treba, ima bugove i ostalo.
Ono totalno nepotrebno od strane Sonya koji bi ovo trebao izbaciti krajem godine dok će MS Scorpio izbaciti krajem slijedeće godine što je prihvatljivije (barem meni) jer će izaći nakon 4 godine što je ok + što je dobar skok Scorpia sa XOne za razliku od Nea i PS4 koji je doslovno na pola puta.
Sad se pitaš koliko će trajati dok Sony ne izbaci PS5 tj. pravi skok? 2019.? 2020.? kako će se tada držati trenutni PS4 sa Neom itd.
Hrpa pitanja...ali neću sada pisati iako mi je skroz zanimljivo ovo pratiti.