Treba sačekati pa vidjeti što će u biti konzola nuditi jer je sve do tada špekulacija. Ne sjećam se kada je bilo da ovako konzola dobiva upgrade u "istoj" generaciji, no ono što je napisao prije par stranica bi trebalo stajati. Po logici bi igre na Neo trebale imati ili veći framerate, bolju grafiku ili veću rezoluciju, možda čak i kombinaciju svega navedenog.
PlayStation 4 Pro
Pa, da, medjutim u kojoj mjeri je opipljiv maksimalan ucinak?
Uzmi primjere DF-a iz videa koji je War stavio - ja sam se upinjao da primjetim razlike.
1. A ako ce za buduce igre ikada se devovi znatnije posvetiti neo verzijama (a prve tri godine nece u 90 plus % slucajeva!) tada ce izvuci TEK jos ponesto malo povrh toga. Ali se nece ni tada upinjati nego pristupiti jednako kao sto se pristupa razvoju PC igara imajuci u vidu i konfe sa razlikama od +/- 30%... I to ponovo potvrdjuje vrijednost onoga sto DF navodi u svom videu - JER TAMO BAS TO i usporedjuju.
A koji kuki ce se ogromna vecina devova posvetiti ikojem dr.pristupu nego tom? Ozbiljno, zasto i bi? Slozit ce dinamicnu rezoluciju i tek onda vidjeti sto bi jos mali mogli, a to ce biti ili nesto jacu fps ili podici dr.efekte za jednu jedinu "pc razinu".
2. E, a kad bi Sony dozvolio da se na Neo verziji GT-a (jednog dana...) voze utrke s duplo vise protivnika, meni bi to bio desetostruko suvisliji razlog da ga kupim - cak prihvacajuci uvjet da kad je u MP prisutan samo jedan normalni PS4 da tada svi se prilagode njemu.
Meni nisu dali bas nikakav razlog ta odusevljenje, niti za glavobolju... Ali to ponajbolje vidim zahvaljujuci ovoj DF usporedbi.
imo
Ako netko stvarno očekuje nativne 4K igre, grdo se varate. Eto što 3 x GTX 980 kartice "mogu" igrati. Ne znam zašto se uopće priča o 4K kad očito nećemo imat takve igre, razumijem za upscale, al ovo definitivno nećemo vidit tako skoro!
https://www.youtube.com/watch?v=EbVXw3fbE-g
PS4 Neo exists because PlayStation VR 'was going to be truly awful' on launch consoles says developerhttp://www.ibtimes.co.uk/ps4-neo-exists-because-playstation-vr-was-going-be-truly-awful-launch-consoles-says-developer-1562122
An anonymous industry insider has stated that the PlayStation 4 Neo – Sony's widely-known but not-yet officially announced PS4 hardware revision – exists because the company's PlayStation VR (PSVR) headset "was going to be terrible" on launch PS4s.
The comments were made by a chief technical officer (CTO) working in the industry, talking to Edge Magazine in their latest issue. In issue 294, the source states: "PSVR was going to be terrible on a PS4. It was going to be truly awful. Something a bit more powerful starts to bring VR into range. If you want to deal with crazy requirements for performance in VR, you absolutely have to do this."
Napokon je došao kraj spekulacijama.
U razgovoru za Financial Times Andrew House je potvrdio postojanje PlayStation 4 Neo konzole! Službeno je otkriveno kako će cijena nove konzole biti skuplja od cijene aktualnog modela koja iznosi 350 američkih dolara.
PlayStation 4 Neo neće biti predstavljen tijekom E3 sajma. Termin izlaska je za sada nepoznat. Jedina konkretna informacija je kako će nova konzola biti namijenjena hardcore gamerima, te će se paralelno prodavati s dosadašnjim modelom.
Izvor: FT via NeoGAF
Tema spojena s već postojećom temom
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1231149
Malo bezveze izjava i otkrivanje Neo konzole?
Mislim...trebala je biti velika stvar, a očito ni oni nisu više sigurni što napraviti.
Ako bude razlika u igrama, i prihvatljiva cijena, možda i uzmem Neo konzolu Nadam se kako će staviti i veći hard disk.
Slažem se da je čudno kako su tek tako potvrdili novu konzolu. Tko zna kakve planove imaju.
Napokon je došao kraj spekulacijama.Tema
U razgovoru za Financial Times Andrew House je potvrdio postojanje PlayStation 4 Neo konzole! Službeno je otkriveno kako će cijena nove konzole biti skuplja od cijene aktualnog modela koja iznosi 350 američkih dolara.
PlayStation 4 Neo neće biti predstavljen tijekom E3 sajma. Termin izlaska je za sada nepoznat. Jedina konkretna informacija je kako će nova konzola biti namijenjena hardcore gamerima, te će se paralelno prodavati s dosadašnjim modelom.
Izvor: FT via NeoGAF
Tema je spojena s pravom
Znaju li se specifikacije?
Rekli su da ni nece bit najavljen na e3 a ti bi specifikacije specifikacije su prati microsoft i daj jace, jer jace prolazi danas kod modern gamera. Dokaz ps4
Dao bog da Scorpio bude što jaci. Sony baš kenja. Nije fer prema ljudima. Postoji jači PS4 ali nećemo reći cijenu ni kada izlazi ni sto je točno hard core PS4. Mrs. I to tako random spomenu.
Poslano s mobilnog telefona S7
Lijepo su ti rekli.
Novi PS4 će biti za hardcore igrače, a ovaj trenutni je za casual igrače očito.
Iako je njihova kampanja cijelo vrijeme govorila da je trenutni PS4 za hardcore igrače.
Buncaju jadni.
Uopće ne znam što im ovo treba...mogli su pričekati 2018. i predstaviti PS5 od nekih 10TB za 400-500 eura i efikasno uvedeš brutalno jači hardver i to sve bezbolno.
Mogli se slobodno prepustiti kocku MS-u oko međugeneracije...
Ionako će devovi morati optimizirati za OG PS4 i XO...neće moći raditi neke skokove sa Neom i novim Xbox Oneom.
ja nekako mislim da Sony i MS blefiraju da natjeraju Nintendo da povuće potez, pa će oni odlučiti šta raditi
ja nekako mislim da Sony i MS blefiraju da natjeraju Nintendo da povuće potez, pa će oni odlučiti šta raditiNema tu blefiranja ;)
Nintendo njima nije apsolutno nikakva prijetnja.
https://twitter.com/Tidux/status/744166372192751617
Koliko znam ovaj je dosta pouzdan kod rumora, odlična cijena ako je istina.
Planirao sam uzeti PS4 uskoro. Ako se pokaže istinom, za tu cijenu bih mogao uzeti Neo.
Moram Uncharted serijal čitav odigrati, a još Days Gone dolazi.
Planirao sam uzeti PS4 uskoro. Ako se pokaže istinom, za tu cijenu bih mogao uzeti Neo.Ima i The Last Of Us, Bloodborne, Until Dawn, novi GOW se čini super..kad izađu The Last Guardian, Death Stranding, Detroit: Become Human...
Moram Uncharted serijal čitav odigrati, a još Days Gone dolazi.
Isplari se odigrati i starije naslove kao Heavy Rain, Beyond: Two Souls...
Nećeš pogriješiti. Sony ima stvarno odlične ekskluzive.
TLoU sam samo jednom prešao, mogao bi se baciti još jedan prelazak na remastered. Beyond i Heavy Rain su odigrani više puta, tako da me Detroit jako interesira.
Death Stranding čekam vidjeti jesu li istinite tvrdnje za PC verziju i da vidim koji je žanr pa da vidim hoće li mi više odgovarati prelaziti na tipkovnici ili s joystickom. U akcijskim igrama sam, unatoč 6 godina iskustva s PS3, katastrofalne preciznosti.
Bloodborne me jako privlači. Atmosfera, art, gameplay. Samim gledanjem gameplayja me vuče na igranje.
U akcijskim igrama sam, unatoč 6 godina iskustva s PS3, katastrofalne preciznosti.Nisam znao da si imao PS3. Mislio sam da si isključivo PC gamer. :)
Trudim se što više toga igrati. Xbox, recimo, nikad nisam imao, no ekskluzive nisu bile baš moj ukus pa me više vuklo Sonyju. Iako bih rado probao Halo serijal jednog dana.U akcijskim igrama sam, unatoč 6 godina iskustva s PS3, katastrofalne preciznosti.Nisam znao da si imao PS3. Mislio sam da si isključivo PC gamer. :)
Makar najveći razlog kupovine PS3 su bili Heavy Rain i Red Dead Redemption. Pogotovo RDR, to se moralo odigrati čim prije.
PS2, PS3 i PC su prostor mog djelovanja za sad.
Nadam se uskoro i taj PS4