Placas vise za naknadu "drago mi je sto sam na pobjednickoj strani "
To definitivno kod nekih mentalnih sklopova, al uvik postoji ona narodna ko voli nek izvoli.
Ako je razlika u rezoluciji i fpsu u AAA naslovima to je cijena koju san ja voljan platit za potencijalno fluidno igranje The Last Guardiana, Uncharted 4 i sličnih igara.

-Ako nikad ne osjetim da mi je vrijedno toga, onda necu kupiti - bas kao ni bilo tko medju nama u takvom slucaju, naravno.
-A ako ikada osjetim da mi jeste postalo vrijedno toga (iz nebitno kojeg razloga), tada cu kupiti - kao i bilo tko drugi tada...

Ni prema prvom ni drugom slucaju nemam posebnog odusevljenja, niti ogorcenja... No, zatucani sam konzolas pa je mozda u zatucanosti problem sto ne nalazim ni razlog za odusevljenje ni za ogorcenje oko postojanja Nea.

A svakako dok mi konzola radi necu je ni prodavati ni kupovati ovu drugu.

Jedino sto bih mrzio je da se dogodi da igre za PS4.0 prestanu izvlaciti maksimum (u skladu s trenutnim engine-ima). Ali u ovom trenutku toga me zbilja nije strah...

Ima li itko medju vama bilo:
- Nesto veci taj strah da se nece izvlaciti max...
- Neke druge strahove ili razloge za ogorcenost
- Neke svoje razloge za odusevljenje? (poput npr. Wolfa zbog jace grafike)

Ima li itko medju vama bilo: - Nesto veci taj strah da se nece izvlaciti max... - Neke druge strahove ili razloge za ogorcenost - Neke svoje razloge za odusevljenje? (poput npr. Wolfa zbog jace grafike) Definitivno vise posla za developere.Nemam strah, da nece izvlaciti MAX iz PS4, pa onda jos bonus na Neo.Druge strahove? Strah me pauka, posebno velikih dlakavih. Osobno me privlaci "novi" PS4. Ako bude para, mozda uleti i neki Matrix bundle (Morpheus + Neo), nedostaje samo Trinity za Sveto Trojstvo Nedavno sam gledao za upgrade PC-a, jer me nosto graficka zeza.GTX970 je oko 2000kn, morao bih i novo jace napajanje >500kn, ako mi CPU ne bi gusio GPU, onda bih morao i njega + maticna. To je dodatnih >1500knZnaci cifra izmedu 2500 i 4000kn (blize 5000).Nekako mi je prihvatljiviji Neo.P.S. Ne tvrdim da ce Neo imati graficku u rangu GTX970!

Dal se zna kad bi taj Neo mogao izaći?

Dal se zna kad bi taj Neo mogao izaći?Q1-Q2 2017???

Ove godine 10-11 mjesec.

Dođe na isto jer plaćaš i za jednu i za drugu konzolu.:
Zero
Istina. Plaćaš! Garant ima ljudi tu ko će prodat launch PS4 da kupi si novi Slim. Nikom ništ, jel. A kao problem dat nofce za Neo.

Ja ne znam za ove ljude što mijenjaju ps konzole po generaciji kao čarape, ali meni su sve ps konzole izdržale i dalje izdržavaju.
Naravno čuvam ih i nikad ne kupujem launch modele, ali evo moj slim trenutno gura 8 godina kao nov i prezadovoljan sam.

Ne msmatram ovo dobrim potezom, ali kad budem jednog lijepog dana kupio PS4 sebi, to će vjerovatno biti ovaj "jači" model, jer nisam budala da kupujem stari.

Digital Foundry's top ten picks for PlayStation Neo upgrades

https://www.youtube.com/watch?v=feZGmxfzmVM

Smirio sam se u vezi ove teme i na kraju mislim da bi ovo vjerojatno kupio u slučaju da moj PS4 umre iz nekog razloga (nedaj Bože). Jako me zanima kako će Sony odradit marketing za ovo! 

Mene uopće nije ni briga.
Nek rade šta žele, nije da nemam drugog izbora.

Hvala za video War sada sam se bas uvjerio 100% da mi Neo nema ama bas nista opipljivo bolje za ponuditi, nikakav razlog da uopce o njemu razmisljam. Naravno, kad me neki dan podsjetiste na GT, prvo sam se poveselio da (jednom kad uopce izadje ) bi Neo mogao ponuditi utrke s MNOGO vise sudionika i u MP i u SP... A onda se sjetih da je Sony to izricito zabranio, tako da - ovo ne donosi ama bas nista (sto je meni) vrijedno spomena.

Ako kupujes neo onda ga kupujes zbog buducih igara a ne patcha postojecih tako da si promasio ceo fudbal 

Oni su primjer, a DF kako bi izveo poantu, a da ne ide pri tom u spekulacije nepostojeceg i trabunjanja, je izveo primjere na ovaj nacin, s postojecim primjerima - da, kada bi dev debelo preferirao neo tada bi izvukao jos SITNO nesto vise...

1. To ti nece tako skoro biti - 99% stvari ce se (dugo vremena kazem, a ne tvrdim zauvijek) svoditi na dinamicne rezolucije, stabilnije ili vise fps-ove i nesto bolje Pojedine efekte... Ali ako ti zelis igrat fudbal u bazenu (s vodom) jer si si duhovit, okej...

2. Naravno da sam postivao forumski bon-ton pa nisam propustio naglasiti "imho" (u raznom obliku) - i na to nadodao svoj vlastiti konkretan primjer... MENI Relevantan - s GT-om... Ako nisi zbrojio da iz tog uporista imam (za sebe) apsolutni argument - onda ti je fudbal na glavi i drago mi je utjesiti te da se ne brines - uopce mi i nije do sutanja toga :)

Isuse kakav post  ja ne razumijem nista! Sta je ovo?

Izgleda ko oni Electronicusov bot što je napravio prije par mjeseci

Bez brige, zbog ovakvih stvari vas jedino zalim

Jer naravno da nicim konkretnim ne bi mogli podkrijepiti "kritiku", ali ne mozete si pomoci, sami sebi ste previse smijesni da bi odoljeli 

I meni ste

Ja sam ozbiljan. Boli me uvo za ps4, a jos vise za neo, ali tvoj post je totalno nerazumljiv. Apsolutno nista ne kuzim. Ja neznam kako to pises i vjerojatno imas misao u glavi, ali ti jednostavno to neznas prenijeti rijecima.

DNS bio u Media Markt i ps4 275€ plus toga u4 kuca na vrata i nikada bolji razlog za kupovinu ps4. Stvarno ne vidim tko šljivi ovu naprasnu varijantu?! Da stvarno ima nešto vrijedno spomena za ponuditi pa bi čovjek rekao ajde, ali većini su te brojke (na specifikacije i što one donose  jel) ionako nebitne...
I normalno da ovdje uvijek ima dežurnih branitelja pa tako kada se zapravo iznese neka činjenica koja sasvim stoji, što vrijedi za primjere i u ostalim temama, a ne odgovara njihovim stajalistima i viđenjima koja su nerjetko fanbojska (mrzim riječ fanboj, ali nemam bolje) i koja/je nerjetko prepisuju od drugih članova iz njima poznatih razloga koje i mogu i ne moram shvatiti, a ne želim sada biti psiholog i ulaziti dublje, tada upadaju sa nekim nepotrebnim pitanjima ili pak šalama (koje inteligentnoj osobi to zapravo i nisu) ili već navedenim copy/paste tvrdnjama drugih clanova kojima bi opravdali opet samu svrhu kojom su uopće reagirali na neki post koji sadrži individualno mišljenje koje se njima ne sviđa. Tada se dođe do zaključka da se čovjeku mora nešto svidjeti i mora nešto podržati samo zato jer se većini tako prisralo. Sve suprotno dovodi do glupih komentara te pitanja poput: '' šta si došao u temu komentirati ako ti se igra ne sviđa ili nije izašla'' ili pak: '' ne zanima te igra a komentiras'' a da bi stvar bila još smjesnija to iz posta ne može zaključiti sa sigurnošću, ali ima uvijek padobranac koji će ga podržati pa mu je srce ne mjestu i dobiva vjetar u leđa da nastavi sa debilizmom i u nekom doglednom vremenu dok se ne dozove pameti, ako se to ikada i desi.
Zaključak je da ne podržavam ove akrobacije sa podjelom igrača i ovakvim modelom izdaje konzola, ali opet smatram ako je ono sve navedeno istina u vezi da će igre imati nešto bolje performanse (sudeći po onim brojkama), ne vidim zašto bi itko pričekao, ako je planirao kupiti ps4 zbog npr u4, sa kupnjom ovdašnje verzije konzole kad neće biti bog zna kako, ako uopće, zakinut. Plus toga nova će konzola biti zasigurno skuplja za čiju se opet razliku vjerojatno mogu uzeti dva dobra naslova i zapravo si u plusu...imam i dan dns ps3 onaj prvi primjerak i nikada mi npr nije palo na pamet prodavati da bih kupio slim što su mnogi radili. Ps2 slim sam morao uzeti jer mi je na starom riknio laser koji sam na posljetku popravio, ali sam ga poklonio frendu koji nije bio u financijskoj mogućnosti priuštiti si konzolu...