DNS bio u Media Markt i ps4 275€ plus toga u4 kuca na vrata i nikada bolji razlog za kupovinu ps4. Stvarno ne vidim tko šljivi ovu naprasnu varijantu?! Da stvarno ima nešto vrijedno spomena za ponuditi pa bi čovjek rekao ajde, ali većini su te brojke (na specifikacije i što one donose jel) ionako nebitne...
I normalno da ovdje uvijek ima dežurnih branitelja pa tako kada se zapravo iznese neka činjenica koja sasvim stoji, što vrijedi za primjere i u ostalim temama, a ne odgovara njihovim stajalistima i viđenjima koja su nerjetko fanbojska (mrzim riječ fanboj, ali nemam bolje) i koja/je nerjetko prepisuju od drugih članova iz njima poznatih razloga koje i mogu i ne moram shvatiti, a ne želim sada biti psiholog i ulaziti dublje, tada upadaju sa nekim nepotrebnim pitanjima ili pak šalama (koje inteligentnoj osobi to zapravo i nisu) ili već navedenim copy/paste tvrdnjama drugih clanova kojima bi opravdali opet samu svrhu kojom su uopće reagirali na neki post koji sadrži individualno mišljenje koje se njima ne sviđa. Tada se dođe do zaključka da se čovjeku mora nešto svidjeti i mora nešto podržati samo zato jer se većini tako prisralo. Sve suprotno dovodi do glupih komentara te pitanja poput: '' šta si došao u temu komentirati ako ti se igra ne sviđa ili nije izašla'' ili pak: '' ne zanima te igra a komentiras'' a da bi stvar bila još smjesnija to iz posta ne može zaključiti sa sigurnošću, ali ima uvijek padobranac koji će ga podržati pa mu je srce ne mjestu i dobiva vjetar u leđa da nastavi sa debilizmom i u nekom doglednom vremenu dok se ne dozove pameti, ako se to ikada i desi.
Zaključak je da ne podržavam ove akrobacije sa podjelom igrača i ovakvim modelom izdaje konzola, ali opet smatram ako je ono sve navedeno istina u vezi da će igre imati nešto bolje performanse (sudeći po onim brojkama), ne vidim zašto bi itko pričekao, ako je planirao kupiti ps4 zbog npr u4, sa kupnjom ovdašnje verzije konzole kad neće biti bog zna kako, ako uopće, zakinut. Plus toga nova će konzola biti zasigurno skuplja za čiju se opet razliku vjerojatno mogu uzeti dva dobra naslova i zapravo si u plusu...imam i dan dns ps3 onaj prvi primjerak i nikada mi npr nije palo na pamet prodavati da bih kupio slim što su mnogi radili. Ps2 slim sam morao uzeti jer mi je na starom riknio laser koji sam na posljetku popravio, ali sam ga poklonio frendu koji nije bio u financijskoj mogućnosti priuštiti si konzolu...