Ajme xD 1. Da, account i slot isto (ne mora biti jedna igra, može biti više )2. Mi paypal-om ne možemo kupovati (a ostalo ovisi o regiji računa -> HRV - možeš karticama (VISA...), a tipa USA i ostali - kupuješ bonove)3. Da, region free je sve (moraš paziti jedino na regije DLC-ova, ako se ne varam)4. Što se tiče digitalija vs fizikalija, odaberi što tebi više paše, CD je tu samo za provjeru i instalaciju.5. 1TB bi trebalo biti dosta, no sljedeći update donosi podršku za eksterne HDD-ove, pa i s tim možeš proširiti.6. Možeš spojiti na monitor (samo pripazi da podržava HDCP). Zvuk možeš emitirati pomoću slušalica (ubodeš u kontroler), ili preko optičkog kabla (trebat će ti konverter, ovisno na što bi spajao) 7. Da, moguć je share, samo što će jedan od vas morati igrati baš na tom accountu.Haha, a znam šta ćeš. Ovo bi mi bila prva PS4 konzola pa zato i pitam. Pa paše mi US account, pretpostavljam da je tamo i najbolja ponuda? Pa spajao bih na PC pa da preko njega emitira zvuk na zvučnike, no to ću detaljnije sam istražiti kad uhvatim priliku. Aha, dakle ako on meni da account ja igram na njega a kad on želi izbaci ne vani? Da li te upozori da imaš 5 minuta ili tako nešto prije nego što te izbaci ili si izbačen u šutu? Isto tako koliko je konzola bučna u odnosu na klasični PS4 pošto sam imao priliku ga odigrati neko vrijeme. Prayer Neće te izbaciti iz igre ukoliko je od tvog frenda TAJ account njegov glavni na kojemu on igra i kupuje. Znači account moraš staviti na Primary ukoliko želiš igrati igre sa tog frendovog accounta na SVOM accountu. Znači da idu svi saveovi, trofeji itd. na tvoj account što je logično.Ti zapravo taj njegov account koristiš samo da skineš igru i tjt. Ostaviš ga među userse na Primary i igraš na svom accountu normalno neograničeno. Dok on slobodno može igrati na svom accountu samo što na njegovoj konzoli taj account nije stavljen na Primary, ali njemu to nije bitno.Ukratko mi ti sve objasnimo oko toga, ali vrlo je jednostavno.Što se tiče buke Pro je tiša konzola od prve generacije PS4.Nešto slično kao Steam Share u biti na kraju krajeva. Samo mi molim te reci koja je razlika između primary account-a I tog drugog? U biti koliko sam shvatio taj netko treba doći kod mene mi dati podatke od svog account-a i autorizirati njegov account kao glavni na mojoj konzoli zar ne? Ako je tako hoće li moj isto ostati primary account ili? Isto tako, koliko tih primary account-a mogu imati na svojoj konzoli tj koliko mi ljudi Max može podijeliti svoj library?