Flipper Kako nisi? Dobije se HDMI koji je dobar za 4K i ne treba ti niti jedan drugi.Poslano s mobilnog telefona S7
profMANTIKOR Pitanje.Jeste vi sa Ps4Pro konzolama dobili HDMI kabel u opremi?Da. Obavezno.Dobiješ konzolu, DS4, mono headset, HDMi kabel, AC power kabel, USB kabel i onu malu plavu knižicu. Okreni kutiju od konzole i na desnom boku ti sve piše.
someone Inače, post od Kikikillera me podsjetio. Jedan poznanik je iz T-Coma odnosno Magente 1 uzeo PS Pro i dobio je korištenu konzolu. Ne znam kako, na koju foru i kako je to riješio ali znam da mi je pričao. Kikiller Otkud si ti uzeo?
ivancro95 Ja sam mijenjao svoj pro, vjerovatno je netko dobio moj korišteni jer su rekli da pošaljem samo konzolu bez ostalih stvari.
pravednik Dosta ljudi je raskinulo ugovore, možeš u roku 14 dana ako je preko webshopa realiziran.Sigurno te konzole ne vraćaju u Sanctu nego prodaju opet, moguće da im se potkrala greška pa nisu gledali da fali opreme.
biomotoelektrogeokultivat Ja uz konzolu nisam dobio sluske i još konzola bila igrana 😂 plus wd2 zapakiran u foliju a na konzoli wd2 bio igara ...
Kikiller Uzeo sam privatno iz Os.Ženska je kupila mobitel pa je dobila i to.Rekla je da kabel nije bio s konzolom nego su koristili svoj.Jbg sad.U mom selu/gradu Virovitici nemam gdje nabavit HDMI 2.0a kabal za konzolu.Yebeno.
crnisokol U mom selu/gradu Virovitici nemam gdje nabavit HDMI 2.0a kabal za konzolu.Yebeno.Stvarno?? Meni je nepojmljivo da u gradu nešto manjem od Čakovca kraj kojeg živim nema nigdje za kupiti HDMI kabel.
profMANTIKOR Ja uz konzolu nisam dobio sluske i još konzola bila igrana 😂 plus wd2 zapakiran u foliju a na konzoli wd2 bio igara ...Kako nisi? Ako si uzeo ps4 pro onda si morao dobiti one male slušalice i mikro (ali stvarno su sićušne) mikrofon. Evo filmić. https://www.youtube.com/watch?v=n19GyniL0rY Ček,nikakav? Mora biti HDMI kabla...
someone selu/gradu Virovitici nemam gdje nabavit HDMI 2.0a kabal za konzolu.Yebeno.Ne postoji 2.0 kabel, samo port. Kabel je kabel i nema verzija kabela.
Kikiller https://en.m.wikipedia.org/wiki/HDMIDakle najbolja moguća solucija za ps4Pro i 4k tv je HDMIb verzija.