ak ti stize cca 400 kn jel tu onda i mobilna tarifa + plejka?
Ne stiže, dogovor je bio oko 580kn za sve, 320kn mi je mobilni dio za mene i ženu i oko 270kn za fiksni i kao PS4 i mob su u cijeni, nakon što mi je to se činilo premalo jedno 5 puta san ih zvao da provjere i uvik su rekli da je to to.
Nakon šestog poziva doznam da to nije to nego još 110kn za ps4 i mob pa san krenuo u borbu jer imaju snimke di ih 5 puta ko lud zoven i pitan jeli je sve u toj cijeni a oni govore da je.
Znaći mobilni dio imamo flat i nesmi i nemože biti viši od 320kn, fiksni je 1000min prema drugima i mobitelu i neograničeno u tcomu a fiksni mi je dolje kod roditelja i koristi ga mama koja ne troši ništa tako da kao da je i to flat.
Prvi račun je bio skoro 1200kn sve krivo sve naplačeno, naplačen max tv to go na mobitelima, naplačen svaki razgovor na fiksnome ma sve živo.
Borba i onda su smanjili mobitele kako treba za fiksno se još borim jer su smanjili na 419kn.
Drugi račun opet sranje skoro 850kn, opet max to go na mobu i opet svaki razgovor, mobilno rješim a fiksni da im platim 320kn.
Uglavnom pisao prvi prigovor koji su stavili u svoju korist, sad je išao kao drugi jači u kojem sam pozvao na policiju (jer imam pravo radi toga što se radi o čistoj prijevari) i hacom i odvjetnika i što ti ja znam e onda je odma druga priča ali još čekam odgovor.
Nekoliko poziva službi za korisnike nije urodilo nikakvim rješenjem jer svi glupi, onda nekidan zovnem i prvi put se javi neko sposoban koji kaže gospodine naplačuju vam sve fiksni dio je maksimalno 270kn sa pdv-om više od toga nesmi biti ali eto čekan neka rješenja.
Još jedna stvar nisam jedini velikon broju ljudi se desilo isto o kolikoj brojci točno neznam ali pretpostavljam da je broj velik jer kad je stigao drugi račun i kad sam zvao pitao sam za prvi rekli su da je gužva i da još ga nisu stigli obraditi.
Uglavnom magenta iskustvo mi je nešto najgore od kad san na telefonu/mobitelu...