renda
Evo kad si već ustao u Herčevu obranu, a reispitivanje mene, pošteno je odgovorit… Pita on da dam doprinos raspravi… Pa bokte jel doprinos lupit link dva dana prije.. Jel ovdje neko glup, pa će ić prvo na FFA stranicu, forum, pa do njegovog upisa, pa kliknut na link.. Kao evo ga, tu je.. Ono, čemu pobogu,…
Sad konstruktivno.. Da si htio dat doprinos raspravi piso bi, primjerice… Očekujem vidjet šta će Balrog i ekipe Santa Monike (šute stoljećima…)pokazat).. zar nije vrijeme nekog tizera, Balrog je zadnje režiro prije skoro desetljeća, a veliki je as industrije.. Ili, npr, bilo bi vrijeme za rel. date trejler od Wolverinea….. Ili, koji je sljedeći rimejk/rimaster (moje nadanje je rimejk ili riimeđning još bolje Saboteura, ali ta nada je tanka…), šta je s najavama da će Cold Fear i I am Alive (nedavno neko kupio prava..) na konzole u novom ruhu, možda nešto od toga najave.. Konstruktivno bokte, tako nešto…. Al ne, doprinos je link jer eto, mi se nećemo znat snaći u četvrtak, di smo šta smo… Pokušavam shvatit psihu čovjeka, šta te natjera lupit nepotreban link