Ok, idemo redom…
Gospodine @bojtronik ,
samo si me na normalan način trebao pitati, nešto tipa:
"@herc, zašto stavljaš link ispod slike?"
A ne da mi odmah prišivaš da ja nekog smatram glupim ili da imam nisko mišljenje o nekome. To da drugi znaju što ja mislim mi posebno ide na sad da ne kažem gdje, kako uživo, tako i na internetu.
A sada evo i službenog odgovora.
Prilikom otvaranja nove teme na ovom forumu nužno je ubaciti sliku prije teksta jer samim time ta slika služi kao thumbnail od te teme. Doduše, kao što je @Fenix napisao, on je moju temu spojio s već postojećom da nemamo dvije slične. A što se službenih linkova tiče… Moj Youtube i Facebook algoritam mi izbaci te livestream likove doslovce sekundu nakon što ih objave, pa onda volim to podijeliti s ekipom s foruma. Jer ako mi je išta najdraže na ovom forumu, onda je to kad zajedno gledamo te presice i zajedno komentiramo. To me ujedno vrati u neka bolja vremena kad smo zajedno komentirali E3 na dobrom starom GP forumu.
Također, moramo uzeti u obzir da na forumu nisu samo registrirani članovi, nego i daleko mlađa ekipa koja voli video igre i koja isto tako voli pogledati presice, pa eto… Imaju mjesto više gdje će ih čekati link.
A sada, pitanje za tebe:
Vidim da si jednom napisao da je ovo opskuran forum. Što je tu toliko opskurno ili je bilo opskurno? I postoji li uopće portal na internetu na kojem je javna rasprava glede ove industrije a da nije opskuran?
I za kraj, ne znam jesam li to već negdje napisao, ali ovaj forum mi je od 2020. među top 5 najposjećenijih stranica. Odlična ekipa i super rasprave!