Koji developeri bi mogli najaviti nove PS4 ekskluzive:
Sucker Punch Productions - mozda novi IP, a mozda i nova Spiderman igra o kojoj se prica
SIE Japan Studio - Knack 2?
SIE Santa Monica Studio - 100% novi God of War, smjesten u nordijskoj mitologiji ako je vjerovati insideru
SIE Bend Studio - novi IP raden na Unreal Engineu 4
FromSoftware - Bloodborne 2? Ili je mozda prerano?
Kojima Productions - znam da su nikakve sanse, stavio sam samo da lista bude veca
E3 - 2016
znam da su nikakve sanse, stavio sam samo da lista bude veca
Zasto bi SP radio spiderman igru? Activision ima licencu i dedicated studio za to.
Nadam se da nece najavit Knack 2. Volio bi da Band napravi reboot Syphon Filtera.
Zasto bi SP radio spiderman igru? Activision ima licencu i dedicated studio za to.http://pureplaystation.com/rumour-sony-working-on-spiderman-ps4-game/2016/04/
Igrao san samo PS1 Spidermana, kazu da je onaj s PS2 dobar.
Inace puna mi je kapa superjunaka, daj nesto drugo.
Neka pokažu i malo South Park Fractured But Whole. Nakon odličnog SP SoT želim još, još i još.
Želje..
Cyberpunk 2077 - vrijeme je za trailer, makar i teaser..
Resident Evil 2 Remake / RE7 - normalno RE2 prije RE7, ali RE7 je vjerovatno puno duže u izradi
Horizon Zero Dawn - trailer / release date
The Last Guardian - trailer / release date
Mass Effect Andromeda - gameplay trailer
The Legend of Zelda - gameplay trailer (NX)
Metroid - trailer (NX)
Snovi..
Chrono 3, Half-Life 3, Dino Crisis i Parasit Eve Reboot..
Ovo bih ja volio vidjeti iako će samo Battlefield biti 100%
Rocksteady, Justice League
Rockstar, Red Dead
DICE, Battlefield 5
Sucker Punch, Infamous SS Prequel
ND TLOU2
Eh da, uz novi South Park još jedna jako iskčekivana igra -> GRIP
Želje...
Mass Effect Andromeda - gameplay i točan datum izlaska
Mass Effect trilogy collection za PS4 u 1080/60
Kingdom Hearts 3 točan datum izlaska
Legend of Zelda gameplay i točan datum izlaska
Najava besplatnog dlc-a za Pokken Tournament sa još baren 10 Pokemona
Next GOW teaser
BF 5 ili Bad Company 3 (samo da nije neki modern setting) teaser
Hm, ja bi htio:
The Elder Scrolls VI: Argonia/Black Marsh najava
Fallout : New Orleans/ kaj god od strane Obsidiana
Cyberpunk 2077 kratki teaser/gameplay
Pokemon Sun/Moon info
DoW: 3- buduci da su teasali sa besplatnim DLC-om
Wacraft 4 najava, vec se suska godinama
Tyranny gameplay
Inner chains gameplay
Zasad mi to pada na pamet
ethesda me toliko razočarala s F4 da ne polažem nade da će novi TES ( ako ga najave ) biti dostojan nasljednik Skyrimu.Skyrim je bio osrednja TES igra... losija mi od Obliviona kaj se tice perkova, spellova ( pogotovo conjuration i destruction ), prica je bila slaba i guildovi, jedino je borba bila malo bolja, ali jos uvijek primitivna i loša naspram neznam dak messiah naslova. Ali vjerujem da ce iduci nastavaki biti bolji od Skyima.
Bethesda je s godinama opala u kvaliteti, proporcionalno tome i TES je dosta opao u kvaliteti. Skyrim, pa i Oblivion su mi bili razočaravajuči jer sam veliki fan Morrowinda pa se stvarno nadam dosta kvalitetnijem sljedećem proizvodu od Skyrima ili Fallouta 4.
Najava W4 ususret nadolazečem filmu bi za mene bila vijest godine.
Bethesda je s godinama opala u kvaliteti, proporcionalno tome i TES je dosta opao u kvaliteti. Skyrim, pa i Oblivion su mi bili razočaravajuči jer sam veliki fan Morrowinda pa se stvarno nadam dosta kvalitetnijem sljedećem proizvodu od Skyrima ili Fallouta 4.Nisam nikad igrao Morrowind ali znam da je obicno cijenjen kao najbolja TES igra.... E sad, imaju kaj naucit iz Fallout 4-a da je onaj mass effect dialogue wheel totalni no-no za pocetak. A nadam se da ce i borba biti bolja, vise guildova, bolji questlines, zanimljiviji main story, al opet, Bethesda je u pitanju, njihovi pisci su upitni Xd
Najava W4 ususret nadolazečem filmu bi za mene bila vijest godine.
Da, nastavak wacrafta kao pravog rts-a se ceka vec godinama, a ne jos jedan dosadni MMO....
Da ubacim i ja listu igara koje me zanimaju, isključivo naslovi koje bi odigrao na PS4...
- Crash Bandicoot
- God of War
- Red Dead Redemption 2
- inFamous
Idem sad malo u Sci Fi vode...
- Novi Killzone ili još bolje - Killzone 2 MP Remastered
- Brothers In Arms
- Tenis - Top Spin, Virtua Tennis ili nešto skroz novo :
Evo ubačena je i anketa pa možete ispuniti :
- Mass Effect Andromeda - gameplay trailer
- Cyberpunk 2077 - štogod
- Battlefield 5 - teaser/gameplay trailer
- Warcraft 4 - pa mora više bar nešto o ovome
- nešto novo od Rockstara, nadam se i RDR za PC
Ali naravno, najviše se veselim zajebanciji u stream chatu
Moja lista zelja je da ranije otidjem s posla, stignem na Xbox konfu, da cips bude slan, piva hladna, a zahebancija na chatu dobra. I da sutra dan ne moram na posal
Al stvarno, E3 me u globalu nikad nije razocarao. Praznik za gamere.
Za mene je ovo godina 3DS-a, što će reći da čekam prikaze ekskluziva za tu konzolu.
Monster Hunter, Metroid Prime, SMT IV Apocalypse... pokoju riječ o NX-u i tako to.
Battlefield 5 i Red dead 2 za Pc