Tzereen Vjerojatno ćemo saznati:Watch Dogs 2Mass Effect Andromeda nove informacijeHorizon nove informacijeLast Guardian nove informacijeBattlefield 5 brdo informacijaplusneka kratka najava od Sucker Punchaneka kratka najava od RAD studios neka kratka najava od Santa MoniceHtio bihThe Last of Us 2 eventualno neki novi IP od ND ako već ne TLoU2DetroitDragon Age noviinFamous noviDestiny 2, e!
resident_evil Glas sam ovaj put dao Nintendu jer će biti nova Zelda i potajno se nadam novi Prime. A što se tiče Sonya-Gotovo sam 95% siguran da će Santa Monica predstaviti novi God of War-Bio bi presretan sa TLOU 2 najavom al šanse za to su ispod 30% u ovom trenutku-Očekujem službeni datum The Last Guardian i Horizon-Također očekujem da će pokazati novu igru od Sucker Puncha-Nešto o Gran Turismo 7-Neki potpuno novi IP iako su šanse za to male-RimeŠto se tiče multiplatforma-Novi TES-Novi Red Dead-Game play od Mass Effecta-Službeni datum izlaska Hellblade-Najava Alien Isolation 2 i The Evil Within 2-South Park-Dishonored 2-Također neke nove IP naslove
kharnthebetrayer -Novi TESUf da barem. Jos onak Elder Scrolls VI: Argonia, tama. Al po glasinama vise sansa ima Hammerfell.
lik Najviše me zanimaju: ZeldaThe Last GuardianHorizonRimeScalebound (ne znam da li je što najavljeno)
KruxZhlajfa Jel se to meni čini ili je Ubisoft promijenio vrijeme? Zar nije trebao bit u ponoć po našem vremenu!?
jeedah Najvise cekam Sony kao i svake godine. Zanimaju me njihove ekslkuzive, sta ce s tim Neom napravit i Playstation VR. Sve oko Resident Evila me zanima. Dal ce prikazat Resi 2 rimejk i sedmicu.Red Dead Redemption 2, Tomb Raider.
Solid_Snake It just hit me, jel to nama za nešto više od dvije sedmice stiže E3? Odnosno superbowl gaminga?Time to put glasses on
Deadwalker Već vidim kako ću idući dan na poslu gledati u Excel izvještaje, a oči od neispavanosti teške poput kave u praznom želucu.