Tema za predviđanja, želje, komentare... Uglavnom za općenitu raspravu  :

E3 2016 održat će se tijekom četiri dana, od Ponedjeljka 13. do Četvrtka 16. Lipnja, u Los Angelesu. Listu konferencija ćemo dodatno ažurirati. Također, ako treba ispravit satnice ili nešto nadopunit napišite pa ubacim u prvi post.

PRESS KONFERENCIJE:

EA:

• Battlefield 1

• FIFA 17

BETHESDA:

MICROSOFT:

PC GAMING SHOW:

UBISOFT:

SONY:

NINTENDO:

Ocekujem velike stvari. Nekako se cini da dolazi prijelamno razdoblje za konzole.

Nadam se necemu dobrom od Nintenda, mozda ukradu show?

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Mene zanima kako ce uspjeti Sony sve te stvari ugurati u sat ipol prezentacije: PSVR, PS4K, GT Sport, Horizon, Detroit, The Last Guardian, FF VII, Gravity Rush 2, Dreams, potom potencijalne najave novih igara - God of War 4, Sly 5, Knack 2, Bendova nova igra, nova igra od Sucker Puncha, Crash Bandicoot, te naravno third-party naslovi (Call of Duty, Final Fantasy XV,...).

Jedva čekam, ovo je prva godina otkad ga pratim da nemam kolokvije u to vrijeme pa mogu mirne duše gledat i skroz se opustit.

Mene zanima kako ce uspjeti Sony sve te stvari ugurati u sat ipol prezentacije: PSVR, PS4K, GT Sport, Horizon, Detroit, The Last Guardian, FF VII, Gravity Rush 2, Dreams, potom potencijalne najave novih igara - God of War 4, Sly 5, Knack 2, Bendova nova igra, nova igra od Sucker Puncha, Crash Bandicoot, te naravno third-party naslovi (Call of Duty, Final Fantasy XV,...).
Kog zanima PSVR i PS4K, nek se baziraju na Crash Bandicoot... To bi bila vijest a ne ove điđe miđe 

Dakle Sony jos nije najavio kada ce biti konferencija. Ako bude kao proteklih godina, onda ce biti nakon Microsoftove, u 2-3 ujutro.

Istina. Dajte starog, klasicnog Crasha konacno.

Ja mislim da će pola presice Sony i MS potrošiti na svoje nove konzole. Nažalost.
Mislim da to nikom nije zanimljivo nakon 2.5 godine...ekipa samo želi igre. Ma nek im bude...ionako smo ovce.

Ja samo želim da su sve ove glasine jedna obična glupost i da sve to zamjene za hrpu igara na konfi.

http://www.youtube.com/watch?v=fEIzOB0PQMM

:

Jedva čekam, ovo je prva godina otkad ga pratim da nemam kolokvije u to vrijeme pa mogu mirne duše gledat i skroz se opustit.
Ej već kad si to rekal imaš pravo, nemam ni ja kolokvije! JUPIIII
Mogao bih onda i Bethesdinu konferenciju pratit...

Jesus sve bi dao da sad najave samo remake prvih triju igri (kao kak je Ratchet imao sad), nije mi čak ni potrebno novi nastavak

Nisam na faksu, ali te razumijem

Jedva čekam ovo, pogotovo Microsoft, očekujem dosta dobre najave.

Uf da Bethesda najavi TES: VI al nekak mi je prerano... kad su rekli da jos rade na dvije nove igre.

I dalje cekam nesto o Beyond Good & Evil 2.

Najavit će 2 nove konzole. PS4 Neo + Nintendo NX. Za prvog znamo da će biti jača verzija PS4, ali baš se radujem što će Nintendo predstaviti. Očekujem konzolu jaču od sadašnjeg PS4 i Xbox Onea i očekujem da će Nintendo razvaliti kada prikažu novu Zeldu ili Maria za NX. Uz to dobit ćemo i redizajnirani Xbox One slim. Dobit ćemo najave za RDR 2 sigurno i nadam se teaser u zadnjoj sekundi konf za neku igru od Naughty Doga. The Last of Us 2 recimo.

Uglavnom...biti će ovo bomba E3 po svemu. Samo da ne iscuri sve ranije.

Da, Nintendo ce opet prikazat koncept nove Zelde koji opet nece izac vani. Moraju se iskupit mnogim igracima. Najlakse prestat radit igre radi slabije prodaje, a vi koji ste kupili novu konzolu jbga, nadamo se da cete kupiti i ovu novu, kod nje necemo prestat razvijat igre nakon 2 godine, obecajemo.

Zelim im uspjeha jer svijetu igara treba njihova kreativnost, al ne znam bas da li si mogu priustit jos jedan fijasko.

PS4.5 je veliki meh, bas kao i VR i 4K i sve ostale dide mide. Sve sto ja vidim je vise tehnickih mogucnosti i nista novih igara.

Nintendo bi me natjerao da mislim da će nešto pozitivno napraviti u vezi NX-a, da su zapravo u međuvremenu promjenili politiku oko copyright stvari, pohlepe koja je veća i od Sonya i MSa, da su se zapravo potrudili oko WiiU...NISU NIŠTA NAPRAVILI.
Nemojte očekivati puno od Nintenda jer je to ionako ista ekipa. Totalno zastarjela i zaostala u 90-ima. Još uvijek misle da oni jedini postoje na tržištu i da su bog i batina.

Bilo bi tragikomicno da NX ne bude jaci od X1 i PS4.
Nadam se da nece previse komplicirat s kontrolerom. Mislin da necemo puno cekat na Zeldu nakon izlaska same konzole.
NX mora podrzavat WiiU igre skupa s kontrolerom. To je minimu postovanja prema onima koji su kupili WiiU i ajmo rec izvisili.

Ako Sony stvarno izbaci ovu jaču konzolu mislim da NX neće biti jači od nje.

Bethesda me toliko razočarala s F4 da ne polažem nade da će novi TES ( ako ga najave ) biti dostojan nasljednik Skyrimu.
Nadam se da ću vidjeti neki gameplay za Andromedu. Volio bih vidjeti najavu za Red Redemption 2 ako su glasine istinite.
Naravno očekujem vijesti o BF5. Od serijala sam se dosta ohladio ali povratkom u WW2 bi me mogli opet "kupiti".

Ovo bi trebao biti jedan od jacih e3 eventova. PS4 je skoro 3 godine vani, vrijeme je za nove IPeve i najavu vise velikih naslova. I u multiplatformu ocekujem velike stvari. Samo da ne bude izdrkavanja za VR...