Mislim, na kraju dana, ne mora svaka stvar koja izađe da bude za svakoga. And that's ok.
Tko vidi u ovome mane, naći će ih samo još više ( i vice versa). Meni je super pozitivna stvar što ga mogu koristiti kao pc i spojiti miš/tastaturu kako bih igrao na što više načina (iako, realno, meni lično više nijedna konzola ne treba s obzirom kako nemam vremena ni za film, a kamoli za igre), a netko vidi to kao problematiku.
Kad objave cijenu, ako vidite da se uklapate i vidite svojih načina da možete isplativo koristiti taj uređaj, onda je to super stvar.
Ako ne, ima alternativa.
Ja samo ovo vidim kao dobru i svježu konkurenciju. Kad je to bila loša stvar (pogotovo sad kad je M. usrao motku)?
Ako nam Gabe donese malo podrhtavanje (koliko-toliko) Sonyju i Nintendu, zar to nije dobra stvar za krajnjeg korisnika? Složit ćete se da je Sony ubijao najviše kada je xbox 360 uzeo maha. Za mene, ovo sad je arogantni Sony kao u ranim danima ps3 ere. A Nintendo da ne pričam, da mogu, poslali bi Pinkertonse da Vam oduzmu i to malo novaca što imate.
A Valve će ponuditi dobru alternativu, s uvjerljivo najboljom trgovinom u univerzumu (steam), gdje "običan" korisnik može kupiti na sniženju za 2 eura Battlefield 4 i rokati besplatno mp.
Ili dostupan community gdje možete postavljati pitanja ili pronalaziti rješenja za probleme koje potencijalno imate.
Helouuuuu
Kako kaže Lambert Samu: "A little wet is better than a little dead".
U ovom slučaju, A little customization is better than no fucking possibility of playing a game.
Kažem opet, ako cijena bude, ono, 800-1000 eura, go fuck yourself.