- Uređivano
Stvarno mi nije jasno zašto im nisu dozvolili da ovo dovrse.
Bas mi je krivo. Znam da je razvoj trajao 100 godina, ali jbt.
Tetka Phila su trebali i ranije riješiti. I onu Sarah Bond.
Stvarno mi nije jasno zašto im nisu dozvolili da ovo dovrse.
Bas mi je krivo. Znam da je razvoj trajao 100 godina, ali jbt.
Tetka Phila su trebali i ranije riješiti. I onu Sarah Bond.
Flipper vjerojatno igra nije bila dovoljno blizu izlasku da bi dalje ulagali u njezin razvoj. Al jbt, stvoriš studio da bi radi na novom high-profiel IP-u, ulažeš godinama u razvoj igre i onda jednostavno odustaneš? Šteta truda, para i vremena.
escoban A sta tice Phila stvarno me cudi kako ga ranije nisu potrali, uvik mi je bio odvratan…
Van toga što je antipatičan. Čovjek je dobio Xbox kao lidera na tržištu i iz godine u godinu ga je upropaštavao do toga da su sad praktički postali Sega. Third party izdavač koji mora igre raditi za druge da bi im se uopće isplatilo imat gaming diviziju.
Najgore (barem mi se čini tako) sto ce ga zamijeniti Sarah Bond. Ona mi se čini skroz kao najveći corpo.
Ne mogu vjerovati, Perfect Dark mi je bio u top 5 najiscekivanijih naslova za ovu generaciju, onaj prikaz i ona glazba me tako nahajpala, i sad kurcina.
Prvo Mindseye, sad ovo. Izgleda moram odustati skroz od gaminga.
Turn 10 Studios
Ma nemoguće. Tetak Phil je spasitelj gaminga.
Gdje su sada svi oni silni gifovi i izjave kako Phil trpa i ne vadi?
Šteta, donekle očekivano, ali najgore što odustaju od stvari koje bi ih trebale izdvajati da si potpuno ne pokopaju Xbox kao platformu. Samo čekam da otkažu i Fable jer pitanje je koliko će i tu biti računice s njihove strane.: (
Igre kostaju milijune, stotine milijuna, kak budes vratil ulozeno i zaradil ako su ti sve igre "besplatne", najnormalnije da zatvaraju, iskesirali milijarde da bi djelili igre.
“The team is considered a key group that focuses on ensuring quality across Xbox games”
Dobro ovi su zasluzili otic, jer ocito nisu radili dobar posao
renda Jednostavna matematika, prije par godina su me pokusavali uvjerit da to ima smisla. Ali svak ko ima imalo zice za biznis ce sracunat par brojki i vidit ce da GP nema smisla, moras imat bogovske brojke preplatnika u rangu Netflixa. A kad bi bio toliko dominantan opet bi se postavilo pitanje, al nebi vise zaradivali kad bi naplacivali igre?
Mislim ovo je bio super period za gamere jer su igrali dosta dobri igri za 20ak eura mj, nek uzivaju dok mogu. Jer je neizbjezno da ce dizat cijene i nakraju vjerovatno i ukinut tu uslugu ako nepridu bar 50milj, a to trenutno izgleda skoro pa nemoguce jer i nakon ABK i Betheste se nisu prakticki makli sa mrtve tocke