• Gaming Vijesti
  • Microsoft srezao reboot Perfect Darka, Everwild, studio The Initiative i druge

• Uređivano

☹️

I jos.

Turn 10 je postao Turn 5

Flipper Nažalost, godine nesposobnosti dolaze na naplatu.

Flipper a ne to, ova igra mi je bila najzanimljvije sta su pokazali

• Uređivano

Stvarno mi nije jasno zašto im nisu dozvolili da ovo dovrse.

Bas mi je krivo. Znam da je razvoj trajao 100 godina, ali jbt.

Tetka Phila su trebali i ranije riješiti. I onu Sarah Bond.

Flipper vjerojatno igra nije bila dovoljno blizu izlasku da bi dalje ulagali u njezin razvoj. Al jbt, stvoriš studio da bi radi na novom high-profiel IP-u, ulažeš godinama u razvoj igre i onda jednostavno odustaneš? Šteta truda, para i vremena.

escoban A sta tice Phila stvarno me cudi kako ga ranije nisu potrali, uvik mi je bio odvratan…

Van toga što je antipatičan. Čovjek je dobio Xbox kao lidera na tržištu i iz godine u godinu ga je upropaštavao do toga da su sad praktički postali Sega. Third party izdavač koji mora igre raditi za druge da bi im se uopće isplatilo imat gaming diviziju.

Najgore (barem mi se čini tako) sto ce ga zamijeniti Sarah Bond. Ona mi se čini skroz kao najveći corpo.

sanzo A najvise sam i mislio u poslovnom smislu, covik je utuka preko 80 miljardi a nije nista uspio napravit…

Mozda da se vise fokusira na kvalitetu igri bi i postiga nesto, al sam je reka da neviruje da je kvaliteta igri bitna

Ne mogu vjerovati, Perfect Dark mi je bio u top 5 najiscekivanijih naslova za ovu generaciju, onaj prikaz i ona glazba me tako nahajpala, i sad kurcina.

Prvo Mindseye, sad ovo. Izgleda moram odustati skroz od gaminga.

• montoya

•  
        •  
        •  
      • Uređivano

Turn 10 Studios 🙁

Flipper

Dakle, momci… Gamepass i dalje, jel? Al ga ujak Phil mece i mece vam ga. Tak pisete za njega, jel. On samo mece.

Flipper

prayer Jebena šteta, igra se činila top

Kakva igra? Ono ni nije bio gameplay. Uopce

Ma nemoguće. Tetak Phil je spasitelj gaminga.

Gdje su sada svi oni silni gifovi i izjave kako Phil trpa i ne vadi?