Ja se samo nadam da cemo dobit 60fps ili bar 40fps mode, iako mislim da namjerno to nece dati jer ce onda ljudi imati puno veci razlog za kupovinu PS6 verzije a sigurno im je u interesu doubledipat.

Ako uspiju izvesti 60 fps mod, bit će to čudo. Iako sumnjam, tu će daleko najveći bottleneck biti procesor.

• prayer

•  
        •  
        •  
      • Uređivano

escoban a sigurno im je u interesu doubledipat.

I to si malo rekao! Kako je stanje sa svime krenulo ja sam u potpunosti spreman da će mi ovo biti zadnji GTA kojeg ću u životu odigrati

Deadwalker Uvik se moze kad se hoce, ali sam uvjeren da to nezele. I druge su igre spustali rezoluciju i detalje da bi otkljucali 60fps.

Za ogromnu GTA igru koja dolazi 2026. nema teorije da ce biti u 60fps na osnovnom PS5, uz to Xbox S je taj na koji ce se osnovnih 30fps optimizirati i prilagoditi te sa vecim detaljima i eventualnoj rezoluciji na PS5.

PS5 Pro je druga prica sa eventualnim PSSR, FSR4 ili nekakvim FG, a možda cak uspiju i na osnovni PS5 izvesti FG sa 30 na 60…

stitrek Ako ovo bude 30Fps na PS5 a na PRO 60 Sony nece moci nastancat dovoljno konzola.

escoban

Zarada im je veca na Pro konzoli, sve skupa ima smisla a na PS6 ce izaci Enhanced verzija igre zajedno sa PC vezijom, dobro Sonyu i dobro Rockstaru…GTA 7 Hologram VR verzija iza 2040-te😁

• BBlitz

•  
              •  
            • Uređivano

escoban Ako ovo bude 30Fps na PS5 a na PRO 60 Sony nece moci nastancat dovoljno konzola.

S obzirom da je kolicina simulacija na ogromnoj razini u gta igrama, ako obicni ps5 ne bude moga gurat 60 slikica, nece moc ni pro, s obzirom da pro ima koliko jaci cpu, 10%(?), ako i toliko, koji je pak glavni pokretac istih. No ne sumnjam da ce bit performance moda s nizom rezom i tjt, znaju oni da su se ljudi previse navikli na 60, ja takodjer nema sanse da bi igra ovo u 30, radije bi ceka ps6 verziju.

escoban možeš spuštati rezoluciju kada ti je grafička bottleneck. No kada te procesor koči koji mora u pozadini gurati bezbroj simulacija živućeg grada, neće to baš pomoći, eventualno ako će značajno smanjivati distance rendering, no ima i to svoje limite. Mislim, genijalno ako uspiju toliko dobro optimizirati engine (ostajem blago optimističan budući da moraju omogućiti igranje na Xbox Series S tosteru), no mnogo vjerojatniji scenarij da će ovo ići u 30 fps-a pa će se bolje perfomanse na konzolama tražiti s idućom generacijom. Tada će vjerojatno opet plasirati istovremeno i PC verziju.

Bilo bi urnebesno da Microsoft uspije ranije izbaciti iduću generaciju Xboxa (kao što su nešto glasine kružile po internetu) pa to bude odjednom jedina konzola koja vrti GTA 6 u 60 fps-a 😃

• BBlitz

•  
              •  
            • Uređivano

Evo ekipe

Ovo sa 14:00 je stvarno impresivno

Kazu rezolucija 2560 x 1152

Oni smatraju da nema sanse da bude vise od 30 💁🏻‍♂️

Da, to su rekli još kod onog prvog trailera. Realno, koga briga, Rockstarovih 30 fpsa uz visoku filmičnost ne bih mijenjao ni za 120 skoro bilo kojeg drugog naslova. Tko ne može tako, par godina sačekati i bude bilo neko reizdanje. Ili PC verzija.: p

Mogao bi pro imati bar 40fps mod bez RTa uz recimo 2K rezu? Za 30fps nisam bas spreman…

Zero Ja to igram day one pa i na 30 ako treba.

Btw tko zna možda nas iznenade pa dobijemo 40fps podršku za 120hz panele.

AW2 sam igrao u tom modu i bio sam zadovoljan.

Ne znam, jedno je 'mrtav' pejzaz rdr2 na 30, koje ni ne osjetis, a drugo je izobilje košmara u gta na 30, mozda uz dobro rasporedjen blur…prosa sam nedavno bloodborne na brodu na 30 i dosta mi je vrimena tribalo da mi postane podnosljivo. No ulozili su previse vrimena i love u ovaj projekt, stovise kao u nijedan drugi uopce, da bi ga shippali u nezadovoljavajucem stanju, vidit cemo.

StarFox_N To je super opcija, vjerujem da će biti i VRR barem za Pro, pa da to bude još bolje. Ja se samo nadam da neće biti drljav HDR kao što je bio na launchu RDR2.🤣

Ima da izuje iz cipela, kakvi god modovi i opcije bile. Ovo bi stvarno morao biti baš onaj prvi pravi next gen naslov. Koliko je dobro, toliko je i tužno što stiže tako kasno.