Znaci jedino sto je ostalo dobro od Predatora je izgled, ali… moderno doba mora i to unistit. Koja je ovo picka materina??

Vjerojatno je non binary fluid gender

Izgleda ružnije od originalnog.

chono

Isti su vrag rekli i za Prey pa je film ispao brutalno dobar. Ja nemam ništa protiv gledat ženskog predatora, mislim da nema ništa woke u ovome

StarFox_N da, izasao trailer i svi pljuju

@prayer nemam pojma je li zenski ili mladi Yautja, ali nema veze sa onim s cime smo odrasli, postala je tresara zesca. Novi filmovi su sranje, ali je izgled bio koliko toliko ok.

Osim toga Prey nije brutalno dobar, nego los film. Nekad smo imali skupinu specijalne jedinice, placenika i policije protiv Predatora, danas indijanka od 50kg se bori protiv njega i to protiv pustinjske rase koja je onako melee hardcore…

chono

Pa ne znam, me i se jako svidio. Efekti i setting su mi bili odlični i gluma također nije bila loša. A izmeđuostalog kad smo kod nje od 50kg nije da je ženska išla na ruke tog predatora zaklat nego ga je nadmudrila kao svi do sada (više manje) također sa četom ljudi. To što je ženska u glavnoj ulozi protiv njega bila ne znači da je woke iako kužim zašto misliš da bi bilo. Ista stvar sa ženskim predatorom, meni čak zanimljivije nego sa muškim kojeg sam 15 puta do sada vidio.

prayer nismo ga 15 puta vidjeli jer nema dobrog predatora od 1990.

Znaci mora biti feminiziran, mora se prikazati sto jede, kad kenja i kakve probleme ima. Ne! To je lose!

Da se napravi doslovno remake jedinice i to visoke produkcije, onda bi se glavonje cudile, pa kako ovo prolazi, zasto je ljudima ovo dobro. Isto se dogada u gamingu.

chono

Pa to što se tebi ne sviđa je znači da je generalno loše. Gledao sada ocjene za Prey i ispada da je film najbolje ocijenjen Predator film još od originalnog filma iz 87-e, to je zbilja impresivno s obzirom koliko je filmova između izašlo i koliko su puta pokušali nešto izvesti sa franšizom.

prayer je, stekao je kultni status medu fanovima… (sarkazam)

Nije brutalan film, los je, ali u usporedbi sa ostatkom smeca nakon dvojke je dobar.

I neusporediv je sa jedinicom, ne ide u isti kos, grijeh je to uopce usporedivat, jedan takav akcijski klasik sa ovim sto se svidjelo modernoj publici

Ja se nisam ni trudio gledati bilo kakav Predator nakon dvojke, rađe po xy puta ponovim jedinicu koja je bezvremenski klasik.

chono

Nisam ga usporedio već sam rekao da je najbolje ocijenjen predator film nakon originala sa skoro 250k glasova tako da koliko god misliš da je film loš, zbilja nije. Da je muškarac u glavnoj ulozi protiv predatora bio, siguran sam da bi imao puno bolje mišljenje o filmu.

Deadwalker mi smo ga kao klinci gledali svako jutro. Prvo VHS i dorucak, pa onda ostatak dana 😄

@prayer ne bi, film je los kao i odabir Yautje za isti. Tribal warriora stave u SJEVERNU ameriku…

Nema nikakve veze zena, khm khm Anna… vec koncept filma, los je u usporedbi da prva dva klasika

Kao ogroman fan Yautje i Predatora, potvrđujem da je Prey odličan film. Neću dublje ulaziti u rasprave.

Prey je jebeno dobar film, atmosfera je maestralna, radnja je mozda i bolja od svih prethodnika, znam, sok, kak moze biti bolja od originala, a eto, nekima moze.

A iskreno, meni su svi dobri, cal bi Predators stavil jako gore.

Pricamo o alienu sa dredlama koji kolje ljude, nema tu sad neke vise razine genijalnosti da bi se prepirali koji film je bolji. To su filmovi za zabavu i mene je svaki zabavil, a Prey mozda i najvise.

I Badlands izgleda zanimljivo i jedva cekam.

Fali horor i stealth elemenata. Predators je parodija na sve ucinjeno do sada, a ovaj badlands je izgleda multiverse sa alienom zbog weylanda. Jer ako nije onda stvarno jadna li nam majka sa danasnjim kreacijama u bilo kojoj vrsti medija.

@renda a ima.. ne treba generalizirat, jer onda nista nema smisla. Ono serija je o gljivicama i curi koja ima imunitet, poanta je da se zabavimo gledajuci.

Prvi film nosi glazba, apsolutno remek djelo kinematografije. Mnostvo je scena sa mirnim tempom i polako se gradi sve prema zavrsnici, klasika onog doba. Prey? Jebes mi sve ako znam imena glumaca, pa cak i imena uloga…

prayer Prey je bio beton, moglo bi i ovo biti dobro. Predator je ljepsi od one sto glumi Elli u TloU.

Predator uvijek mora biti neki savršeni balans horora i akcije. Prey je soldno ispao jer su išli rekreirati ono što je bilo jako dobro u P1, ako izuzmemo neke nelogičnosti. Ona mala nije Ripley i nije sve tako uvjerljivo, ali kažem, na tragu je onoga što je bilo dobro. P1 i P2 će uvijek biti tu. Isto kao i s Alienom. Ovo ostalo je očekivano milkanje s predloškom koji više nije niti originalan niti toliko zanimljiv. Za Aliena sam dosta podijeljen oko novijih filmova i što su otišli u smjeru objašnjavanja svakog detalja njegovog nastanka. U neku ruku je zanimljivo, a onda se očekivano razočaraš s obzirom koji su smjer odabrali, a što je još uvijek nedorečeno. S druge strane Prometheus mi je bio baš dobar film u smislu intrige, jbg. 🙁

Ako se drze lore zenski predator ne lovi, jer muski love kak bi im zene dale predussy jer im društvo matrijarhat.

Ovo je mozda mladi predator, t33n