A kaj velite da je novi predator fimelka?

Pa ak je mora se i to jenput pokazat. Pa kak se onda pare ak nemaju ženske kaj ne!?

Nisu oni u pravom smislu riječi ni predatori ko t-rex. To ime je dano u prvom filmu u skladu sa radnjom jer on je bio kao lovac i ganjal naoružane ljude i taj naziv je ostal kroz druge Predator filmače.

Oni su ratnici, časni (nešto slično kao klingonci iz star treka) sa svojim kodeksom i ubijaju samo ak su u opasnosti i ne ubijaju nenaoružanog čovjeka ili bilo kog drugog ako ih taj netko ne počne napadat.

• Uređivano

TITANXIS zenke nisu lovci(u vecini lorea) imaju striktnu drustvenu hijerarhiju.

Ovo ce biti neki hibrid Yautje i covjeka ili cak polu android, jer sve vise je glasina o Weylandu

chono

A more bit. Aliena i Predatora su odavno počeli kemijat. Ne bi me začudilo ni da postane hibrid bloatera i hulka.

Nisam više toliko zagrijan za te serijale kad rade super gemište koji me samo udaljuju.

I meni je Prey bio super ali nitko mi neće skinuti jedinicu

Ovaj Badlands mi se čini zanimljivo. Svakako pohvale šta neće biti ljudi (ako je suditi po traileru).

Meni je prey bio ok, a sto se tiče zena i ona u prvom dijelu je cisti throwaway, nigdje veze zasto su uopće ubacili tu žensku, a u prey je zensko barem glavna uloga pa ajde, neka im.

TITANXIS

Daj ti prouči neki lore prije pisanja odgovora.

Svejedno koji je to predator jer su otišli u kurac i money grab.

Jedinica klasik. Dvojka super.

Prey je odličan film bez usporedbe s jedinicom.