Ako koriste Bethesdin engine vjerojatno će i remake izgledati kao remaster
Procurile su slike remakeanog TES IV: Obliviona. Izlazi idući tjedan
Tek sad vidim da je meta Obliviona 94. Majko mila. A nisam ga nikad igrao.
Ako nisu mijenjali questove, koji ce sok biti novim igracima sam pocetak igre
- Uređivano
Ajme vama Kojima je Skyrim bio prvi Elder Scrolls…
Ajme majko pa vi samo za brojalice znate.
- Uređivano
Još imam doma GOTY izdanje sa smeđim coverom i najgušću kutiju ikad. Unutra mapa Cyrodiila, knjižice raznorazne.
Ko klinac sam zurio u tu kutiju u Algoritmu maštajući kak sa wood elf rangerom stealtham po šumi ala Robin Hood. Onda je stari primjetio jednom da uvijek istu igru gledam i kupio ju je.
Sve sam pročitao, uključujući i legalni tekst na zadnjim stranama knjižice jer je Oblivion na mom kompu letio u nevjerojatnih 0.4 FPSa.
Tak da sam mjesecima samo zamišljao kak igram i vrtio scenarije u glavi iz tih par scena kije sam uspio ulovit kod prijatelja iz razreda koji mi je otkrio i Morrowind i zajedno smo čekali Oblivion ko ozebli sunce.
briatore Sta ti samo igras igre od 3 studija ili? lol
DarkPunisher Vidis da je priskocio i od tih 3 studija bar po jednu igru
- Uređivano
Smeće kakvo gaming nikad nije bio.
Toliko da me sram da uopće igram igrice.
odlično, znam šta igram do izlaska thps 3+4 onda
Ufff, sjećam se Obliviona dok je izašao i koliko je bio suludo zahtjevan za moju tadašnji PC te istovremeno izgledao kao fantasy savršenstvo. I naravno, legendarni Patrick Stewart u ulozi emperora. Znam da je mnogima Skyrim prva asocijacija na TES, no meni je i to dalje Oblivion. Morrowind nisam nikada ozbiljnije igrao, propustio taj vlak iz nekog razloga.
Veselim se remakeu, no treba vidjeti sto su sve dirali u igri, odnosno je li to u konačnici ipak samo grafički overhaul. Koliko znam, Virtuos radi na ovome - oni su npr producirali zadnje Heroese 7 te kako mi ta igra ne radi na Windowsima uopće nakon ne znam koliko patcheva, malo sam umjereno oprezan s očekivanjima.
Hrpa ljudi smatra Morrowindom najboljim. I kužim zašto, vibe te igre je tolko unikatan i priča je sve, ali Oblivion je meni definicija TESa.
Skyrim je samo malo ušminkana verzija sa puno kompromisa i meni osobno jednoličnijim svijetom.
Nikad neću zaboravit prvog svog lika na vlastirom kompu. Tek započeo igru i instantno po izlasku iz kanalizacije naletim na jebenog Daedrotha pola stotine levela jačeg od mene koji me one-shota.
Ili kad u šetnji šumom uspiješ pullat dva Minotaur Lorda od jebeno nikud.
Fun.
Zanimljivo za studio. Nisam znao da su sjebali Heroese tak. Nadam se da će fleksibilnost Oblivionovog enginea i već postojeća ogromna modding podrška kao inspiracija ipak izrodit iskustvo bar u rangu orginalne igre.
Performanse vjerujem da će bit kriminalne na launchu tak da se sigurno zaletavam s kupnjom.
wooddiebone Skyrim je samo malo ušminkana verzija sa puno kompromisa i meni osobno jednoličnijim svijetom.
Oblivion je samo malo ušminkana verzija Morrowinda sa puno kompromisa i meni osobno jednoličnijim svijetom.
TES: Arena je bila vrhunska, Dagerfall vrh vrhova. Nažalost nakon toga kreće sve nizbrdo, reciklaža, pojednostavljivanje i ustupci masama, ovo ono. :razočaran:
Fer
Ako cemo ozbiljno, oblivion mi je imao dva velika minusa u odnosu na morrowind. Prvi je uvodenje oznaka na mapu i strelice za navigaciju, a drugi je skaliranje protivnika prema igracu. Prvo je za mene maknulo osjecaj istrazivanja, a drugo napretka. Dvije stvari zbog kojih mi je morrowind u svoje vrijeme bio posebna igra.
Ne ide mi u glavu da još nisu izbacili službeni trailer i sve šta ide uz to. Ovo je već treći dan od curenja.
Nadam se da će danas izaći trailer!