Procurile su slike remakeanog TES IV: Obliviona. Izlazi idući tjedan
Kako to da ja prvi put za ovo čujem?
Baš sam mislio opet krenuti skyrim, nakon što završim kcd2. Oblivion sam na ps3 samo par sati igrao. Tada sam više igrao multiplayer shootere. Tek kasnije sam zavolio rpg.
Ako koriste Bethesdin engine vjerojatno će i remake izgledati kao remaster
Tek sad vidim da je meta Obliviona 94. Majko mila. A nisam ga nikad igrao.
Ako nisu mijenjali questove, koji ce sok biti novim igracima sam pocetak igre
- Uređivano
Ajme vama Kojima je Skyrim bio prvi Elder Scrolls…
Ajme majko pa vi samo za brojalice znate.
- Uređivano
Još imam doma GOTY izdanje sa smeđim coverom i najgušću kutiju ikad. Unutra mapa Cyrodiila, knjižice raznorazne.
Ko klinac sam zurio u tu kutiju u Algoritmu maštajući kak sa wood elf rangerom stealtham po šumi ala Robin Hood. Onda je stari primjetio jednom da uvijek istu igru gledam i kupio ju je.
Sve sam pročitao, uključujući i legalni tekst na zadnjim stranama knjižice jer je Oblivion na mom kompu letio u nevjerojatnih 0.4 FPSa.
Tak da sam mjesecima samo zamišljao kak igram i vrtio scenarije u glavi iz tih par scena kije sam uspio ulovit kod prijatelja iz razreda koji mi je otkrio i Morrowind i zajedno smo čekali Oblivion ko ozebli sunce.
briatore Sta ti samo igras igre od 3 studija ili? lol
DarkPunisher Vidis da je priskocio i od tih 3 studija bar po jednu igru
- Uređivano
Smeće kakvo gaming nikad nije bio.
Toliko da me sram da uopće igram igrice.
odlično, znam šta igram do izlaska thps 3+4 onda
Ufff, sjećam se Obliviona dok je izašao i koliko je bio suludo zahtjevan za moju tadašnji PC te istovremeno izgledao kao fantasy savršenstvo. I naravno, legendarni Patrick Stewart u ulozi emperora. Znam da je mnogima Skyrim prva asocijacija na TES, no meni je i to dalje Oblivion. Morrowind nisam nikada ozbiljnije igrao, propustio taj vlak iz nekog razloga.
Veselim se remakeu, no treba vidjeti sto su sve dirali u igri, odnosno je li to u konačnici ipak samo grafički overhaul. Koliko znam, Virtuos radi na ovome - oni su npr producirali zadnje Heroese 7 te kako mi ta igra ne radi na Windowsima uopće nakon ne znam koliko patcheva, malo sam umjereno oprezan s očekivanjima.
Hrpa ljudi smatra Morrowindom najboljim. I kužim zašto, vibe te igre je tolko unikatan i priča je sve, ali Oblivion je meni definicija TESa.
Skyrim je samo malo ušminkana verzija sa puno kompromisa i meni osobno jednoličnijim svijetom.
Nikad neću zaboravit prvog svog lika na vlastirom kompu. Tek započeo igru i instantno po izlasku iz kanalizacije naletim na jebenog Daedrotha pola stotine levela jačeg od mene koji me one-shota.
Ili kad u šetnji šumom uspiješ pullat dva Minotaur Lorda od jebeno nikud.
Fun.
Zanimljivo za studio. Nisam znao da su sjebali Heroese tak. Nadam se da će fleksibilnost Oblivionovog enginea i već postojeća ogromna modding podrška kao inspiracija ipak izrodit iskustvo bar u rangu orginalne igre.
Performanse vjerujem da će bit kriminalne na launchu tak da se sigurno zaletavam s kupnjom.
wooddiebone Skyrim je samo malo ušminkana verzija sa puno kompromisa i meni osobno jednoličnijim svijetom.
Oblivion je samo malo ušminkana verzija Morrowinda sa puno kompromisa i meni osobno jednoličnijim svijetom.
TES: Arena je bila vrhunska, Dagerfall vrh vrhova. Nažalost nakon toga kreće sve nizbrdo, reciklaža, pojednostavljivanje i ustupci masama, ovo ono. :razočaran: