Miro sanzo Volim 2D metroide, prelazak u prvo lice me je uvijek odbijao. Vidiš i mene isto Odigra san ovaj na Switchu prime i stvarno je odlicno odrađeno ali i dalje 2d mi je daleko draži.
sanzo Miro Možda ga probam i ja jednom, ali ne mogu reć da mi ne bi bilo sto puta draže da su najavili nastavak na Dread umjesto Primea.
Miro sanzo Ma probaj nije skupa igra, na Switch 2 ce biti duplo skuplja🤣🤣🤣 Dread san uzeo ono specijalno izadanje ali nazalost igra mi se nije svidila
sanzo Miro Kupim ga ako vidim da planiraju maknut switch verziju. 😃 Još imam Ori 2 koji me čeka na konzoli već jako dugo. Meni je Dread bio baš dobar, osim onih stealth dionica koje su bar relativno kratke. Šta ti nije valjalo?
foggy sanzo Šta ti nije valjalo? A nije ga primio nakon 4 minute igre. Jednostavno to nije to 😃 Zadnji Metroid koji sam odigrao bio je na Gamecubu i oduševio me. Bio je baš dobar u to vrijeme, dalje nisam pratio.
Miro sanzo Meni je Dread bio baš dobar, osim onih stealth dionica koje su bar relativno kratke. Šta ti nije valjalo? A više se i ne sican, ali to sakrivanje je bilo ocajno. Sam setting igre mi se nije svidija završija i zaboravija ali CE izdanje je bomba
weky Ispričavam se. Sad sam malo bolje vidio screenshotove i Metroid izgleda zbilja dobro. Pogotovo tu:
sanzo weky Pogotovo tu: Imaš pravo, igra izgleda kao da je izašla za prvi Xbox, i samus mi je malo čudna na slikama, nekako muškobanjasta:
Genesis https://theotakuauthority.com/nintendo-delaying-nintendo-switch-2-pre-orders-in-the-us-due-to-tariffs-and-market-conditions/?utm_source=facebook&utm_medium=jetpack_social&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR7llvhXqcINF5TmzhID0OJu6fjwUlZsym3Mgrc5m6JITiYYYoJB2bN13M0B1Q_aem_CEj7crewOKvQPWCgjouOmA krece ludilo zvano carina