Skupo, možda jednog dana polovno uzmem.
Ovo je Nintendo Switch 2. Izlazi u lipnju, skuplji je od PS5, a spojen na TV podržavat će igranje u 4K
469€ base model u Njemackoj
Kao što brico veli skupo.
Veliš u naslovu da je skuplji od PS5, ma niš od toga. Ko će toliko novaca ulupavat u gaming koji postaje Formula 1, skup sport.
90€ za igre i 90€ za kontroler i 470€ za konzolu bez igara (barem za mene). Ne hvala
- Uređivano
Genesis vi ne kuzite da mi jedemo govna kada drugi pocnu jesti govna, ali sigurno je @prayer kao i ja realan i svjesni smo da je ovo drekec manje vise od prezentacije i od cijena.
nikom osim fanovima ne bih preporucio ovo uzimati po izlasku i po ovim cijenama.
ja cu uzeti jer popusim 300+ eura mjesecno i Mario Kart i Dk su mi dovoljno za igrati narednih nekoliko mjeseci.
- Uređivano
Auu. Sta Nintendo radi…
I jedna koja je realno za plakat.
Da li je moguće igrati igre sa Switch na Switch 2? I da li će biti povećani fps.
Jačina konzole je u rangu PS4 Pro ili?
Thanks na odgovorima.
- Uređivano
I ja sam iskreno ali Mario Kart World koliko god dobro izgledao i koliko god novih stvari donio nije jednostavno za mene. Donkey Kong mi se jako svidio to moram priznati i izgleda kao nešto u čemu bi mogao uživati ali da li je to igra za koju ću ispljunuti 470€ za konzolu i još 80-90€ za nju, bome nije. Za te novce mogu fino nadograditi PC nekim vragom ili fino napuniti frižider za mjesec dva sa hranom.
maverick jel se zna hoce podrzavati stari pro kontroler?
A računaj da neće, mislim da ni stari sa Wii U ne radi ja običnom Switch-u.
Hoće, ali samo neke će dobiti poboljšane performanse i rezoluciju koje ćeš morat platiti. Neke dolaze sa nekim dodatnim stvarima tipa novi leveli i tako te brije međutim čista sramota što takvo što monetiziraju ako se mene pita.
resident_evil Da i da.
Na papiru ko PS4 pro, u stvarnosti ljepsi PS3/4 crossgen at best barem po videnom
Molim lijepo, ovdje je Cyberpunk čak i ličio na nešto naspram kako je izgledao na PS4
Ali u suzama bjesa i tuge sam propustio da Star Wars Outlaws izlazi za Switch 2, tako da je launch ipak spašen
Izgleda da je Doug Bowser angažirao priku Don Mattricka.
weky A zapravo najbolji primjer je Cyberpunk. Taj vječni clusterfuck od igre će opet izaći kompletno neoptimiziran i bugovit i poljaci će srati kako je konzola loša i preslaba na launchu, jer ne može izvoditi njihovo govno.
Neće, bez brige. Oni i Warhorse Studios trenutno (ajde, i Larian) jedini spašavaju ovu žabokrečinu od gaming scene.
Yeblo mamu, N ce nam prodati ps4+ po cijeni od ps5.
Igre ce biti 100+ eura u nas.
Koliko ce biti upgrade igara?
Ništa od mene day 1, za multiplatforme mi ne treba Nintendo. Mislio sam ga uzeti na 24 rate pa da i stoji, kao što mi PS VR2 stoji , ali ipak ne.
- Uređivano
Po svemu pročitanom i viđenom, Nintendo se baš lijepo istovario i po svojim fanovima i po svojim potencijalnim kupcima.
prayer Savršeno za one koje nisu imali priliku odigrao Switch igre
Jok, nije mi savršeno po ničem.
Sa Switcha me zanima 6 il 7 igara. Kupovat novu konzolu radi igara starih 2-4 godine mi se zasad ne isplati. Kupit novu Switch igru (exkluzivu) je i dalje čisto pljačkanje u odnosu na cijene PS5 igara iz istog vremenskog razdoblja. Čak i rabljene drže nerealne cijene za nešto što je izašlo u tom spomenutom razdoblju.
Masovno se pljuvalo po Sonyu radi njegovih remastera i mogućnosti upgradea za 10 eura. Prolilo se tonu žući na to. Ajde, bar je većina vas i ovdje popljuvala to, ali ni približno kolko bi trebalo. Ok, još uvijek se ne zna kolika će bit cijena tih upgradea i cijena "Switch2 enhanced" igara. Treba počekat da vidimo konkretno.
Pljuvalo se po Sonyu radi dizanja cijena igara, ova lihvarska gamad je otišla još korak dalje. I lijepo su utabali put za još veće dizanje od strane drugih u budućnosti. Nakon ovog definitivno očekujem da GTA VI neće bit 79,99€.
Naravno da je nerealno očekivati da, s obzirom na današnje višestruko veće troškove izrade igara, njihove cijene budu iste kao i prije 7-8 godina. Ali ipak ću s guštom jebat Nintendu majku radi ovih 89,99€. Onak, crknite.
Launch igre su, meni osobno, za kurac. Neusporedivo lošije čak i od PS5 poprilično skromnog line up-a.
Kroz koju godinu kad izađe još nešto konkretno (a da me zanima), možda će se i kupit konzola jer mi je šteta propustit obje Zelde, 2 Maria, Bayonettu i Xenoblade. Ovo od FS-a što su najavili nema nikakve mrtve veze s Bloodborneom, ne znam kakvu ste vi najavu gledali. Ima nešto sličnih elemenata, al isto tak ga mogu usporedit i sa bilo kojom drugom FS igrom. Plus, radi se o PvPvE principu kao što je i Nightreign. Izgleda zanimljivo, da, ali ne i kao razlog za pljunut 500 eura.
Multiplatform igre mi ne pada na pamet da bih kupil za S2 dok god imam plejku.
Skraćena verzija sveg ovog - ja ovu Pro verziju prvog Switcha nemam apsolutno nikakvog razloga za kupit i daleko mi je od ičeg savršenog.