• Gaming Vijesti
  • Ovo je Nintendo Switch 2. Izlazi u lipnju, skuplji je od PS5, a spojen na TV podržavat će igranje u 4K

Pročitaj na portalu
Članak

Ovo je Nintendo Switch 2. Izlazi u lipnju, skuplji je od PS5, a spojen na TV podržavat će igranje u 4K

Nintendo Direct obilježili su tehnički problemi, gdje je druga polovica prikaza ostala bez sinkronizacija, zastajkivala je, u jednom trenutku se čak nastavila u obrnutom smjeru, ali usprkos svemu tome, Nintendo je uspio pristojno predstaviti svoj Switch 2.

Savršeno za one koje nisu imali priliku odigrao Switch igre ali srednja žalost za one koje jesu. Mario Kart World iako izgleda zanimljivo mi nije naslov za launch konzole. Donkey Kong na drugu ruku mi se činio ok, ali uz tu kameru i sve te ostale gimmicke mi ovo daje baš Wii U vibes. Nadam se da će barem nešto do zime najaviti.

Bladborn 2 Svic 2 exkl, jeste li svjesni koji je to megaton shitstorm za fanove 🤣

4k 120 kurca, a igre imaju ps2 poligone i dalje 😃 Cekam neki bundle neceg sto me zanima, ovo mi je hard pass

solidmerlin Bladborn 2 Svic 2 exkl, jeste li svjesni koji je to megaton shitstorm za fanove

odjedanput ce 50% njih zamrzit from soft lol

prayer ali uz tu kameru i sve te ostale gimmicke

sta fali kameri i koji to gimmick? ne znam jesu ljudi svjesni da je DK tropical freeze najbolji 2d platformer i sije Mario Wonder uzduz i poprijeko. ne znam tko je dev igre, moguce cak i tim zaduzen za 3D mario igre ili pak retro sto oboje znaci kvalitetu. ako je prvi, onda ne ocekujte novu 3d mario igru jos dugo vremena.

foggy a igre imaju ps2 poligone i dalje

Mario Kart World i novi Donkey Kong imaju ps2 poligone?

maverick

Ako je kao do sada sa ekskluzivama koje je nintendo kupio, doć će za par godina na druge uređaje. Ne vjerujem da je From išao radit novi IP da bi se ponovo zaključao samo za jednog proizvođača hardwarea.

prayer ovo daje baš Wii U vibes

Pa kažu da je Nintendovo prokletstvo da je svaka druga konzola dobra.

Ja ne vjerujem da su oni išli iskopati iz ormara svaki Sonyev i Microsoftov gimmick od prije 10+ godina koji je i ovima neslavno propao. Gimmick kontrole poput miša, kamere, zatim companion appovi za mobitel. Gomila prastarih igara za koje treba kupiti upgrade pack. Tko više želi takve stvari?

Još od svega je najgore koliko su se naslonili na third party i njihove stare igre. Trebamo li zbilja još jedan Skyrim remaster? A zapravo najbolji primjer je Cyberpunk. Taj vječni clusterfuck od igre će opet izaći kompletno neoptimiziran i bugovit i poljaci će srati kako je konzola loša i preslaba na launchu, jer ne može izvoditi njihovo govno. Najgora moguća reklama za Switch 2. Jednostavno su trebali reći CD Projektu da odjebe i gotova priča.

Nintendo ima zbilja najlakši posao na svijetu. Evo vam Switch 2, evo vam novi Mario, tad izlazi, toliko košta, gotova prezentacija. Pet minuta. Al ne, ajmo izumiti kotač, tog se sigurno nitko nije sjetio.

Grozna grozna prezentacija.

Mario Kart koji me ne zanima i to je to kakav je to jebeni launch konzole.

Sto da nadogradin igre koje san odigra na Switch 1 i igran opet a nadogranja se placa i to neznamo koliko.

Ili da igran multi igre koje san vec odigra sad sa gorom grafikom.

Uzas ali bas uzas

weky Gimmick kontrole poput miša, kamere, zatim companion appovi za mobitel.

mis mi jedino ima smisla za igre tipa civilizacija. ostalo se potpuno slazem. jebo ih i voice chat i aplikacije i kamera i gyro gluposti. stvarno se nadam da ce to sto manje igara imati tj da nece biti nesto bez cega ne ide.

weky A zapravo najbolji primjer je Cyberpunk

igra jer stvarno dosada ziva

sanzo doć će za par godina na druge uređaje

da, ali do tada ce hejteri prokleti jadni from soft

ugl prezentacija je bila preduga. trebali su nabacati te 3rd party portove nabrzaka, to malo o konzoli pricati i onda mario kart, kirby, fromova igra i donkey kong i to je to. puno efektivnije od ovoga.

Flipper

FIZIŠ! SAMO 90 eura FIZIŠ ljudi ajmo 😃

Za LCD me ne dira previse (dock u 90% slucaja) ali igre su preskupe pogtovo fizicke!

maverick mis mi jedino ima smisla za igre tipa civilizacija. ostalo se potpuno slazem

Za to ima jebeni touchscreen.

zbog ovih cijena im zelim da prodju kao sa wii u, ali ovaj puta nista od toga.

weky Za to ima jebeni touchscreen.

jako je zapravo tesko na tim ekranima te sitne stvari pogoditi prstom i ja osobno nisam ljubitelj touchscreenova na svemu sto nije smartphone, a i tamo me nekada zna iziritirati.

Btw je li još nekome ovo djeluje nakaradno? Kamera je stvarno mogla bit smještena negdje prigodno iznad ekrana, ako već idu u smjeru te video komunikacije