Po svemu pročitanom i viđenom, Nintendo se baš lijepo istovario i po svojim fanovima i po svojim potencijalnim kupcima.
prayer Savršeno za one koje nisu imali priliku odigrao Switch igre
Jok, nije mi savršeno po ničem.
Sa Switcha me zanima 6 il 7 igara. Kupovat novu konzolu radi igara starih 2-4 godine mi se zasad ne isplati. Kupit novu Switch igru (exkluzivu) je i dalje čisto pljačkanje u odnosu na cijene PS5 igara iz istog vremenskog razdoblja. Čak i rabljene drže nerealne cijene za nešto što je izašlo u tom spomenutom razdoblju.
Masovno se pljuvalo po Sonyu radi njegovih remastera i mogućnosti upgradea za 10 eura. Prolilo se tonu žući na to. Ajde, bar je većina vas i ovdje popljuvala to, ali ni približno kolko bi trebalo. Ok, još uvijek se ne zna kolika će bit cijena tih upgradea i cijena "Switch2 enhanced" igara. Treba počekat da vidimo konkretno.
Pljuvalo se po Sonyu radi dizanja cijena igara, ova lihvarska gamad je otišla još korak dalje. I lijepo su utabali put za još veće dizanje od strane drugih u budućnosti. Nakon ovog definitivno očekujem da GTA VI neće bit 79,99€.
Naravno da je nerealno očekivati da, s obzirom na današnje višestruko veće troškove izrade igara, njihove cijene budu iste kao i prije 7-8 godina. Ali ipak ću s guštom jebat Nintendu majku radi ovih 89,99€. Onak, crknite.
Launch igre su, meni osobno, za kurac. Neusporedivo lošije čak i od PS5 poprilično skromnog line up-a.
Kroz koju godinu kad izađe još nešto konkretno (a da me zanima), možda će se i kupit konzola jer mi je šteta propustit obje Zelde, 2 Maria, Bayonettu i Xenoblade. Ovo od FS-a što su najavili nema nikakve mrtve veze s Bloodborneom, ne znam kakvu ste vi najavu gledali. Ima nešto sličnih elemenata, al isto tak ga mogu usporedit i sa bilo kojom drugom FS igrom. Plus, radi se o PvPvE principu kao što je i Nightreign. Izgleda zanimljivo, da, ali ne i kao razlog za pljunut 500 eura.
Multiplatform igre mi ne pada na pamet da bih kupil za S2 dok god imam plejku.
Skraćena verzija sveg ovog - ja ovu Pro verziju prvog Switcha nemam apsolutno nikakvog razloga za kupit i daleko mi je od ičeg savršenog.