Svi ce dignut cijene igri neovisno o platformi imho...
Ovo je Nintendo Switch 2. Izlazi u lipnju, skuplji je od PS5, a spojen na TV podržavat će igranje u 4K
Na kraju niti nisu otkrili specse, samo 256GB pohrane - a proc, grafika i ram ništa…
Puno toga su prikazali, ali nikaj posebno, da sad čovjek veli, sigurno kupujem d1.
From Software se pomalo gubi s ovim Bloodborne klonom, mislim da im ovo nije trebalo, a i sama igra mi ne izgleda niš spektakularno, na kaj su nas inače naučili.
Sad sam u velikoj dvojbi dal prvi put u životu uzeti Nintendo ili sačekati handheld M$-a.
Donkey Kong recimo izgleda jako dobro, za razliku od većine prikazanog.
- Uređivano
najiskrenije od mene. ako nikada nisi volio Ninteno IP-eve i nisi imao konzole, nema smisla da uzimas da su ne znam sta prikazali.
Nintendo ili volis zbog Kart, Smash, Mario, Donkey Kong, Kirby, Zelda i ostalih N maskota ili ga zaobilazis u sirokom luku. meni su platformeri najdrazi zanr i obozavam Mario Kart kada se okupimo pred tv-eom i samim time ja bih mijenjao u svako doba dana ps i xbox za switch da moram birati jer me ne zanimaju realna grafika, prica i gameplay kakav nudi vecina igara na tim sistemima.
radi multiplatform igara bolji je izbor xbox ili ps5, da negovorim pc
Kakva travestija od najave…
Užas na koju razinu Nintendo pada.
Bar su ostali suzdržani oko cijene iako košta više nego PS5.
Skupo, možda jednog dana polovno uzmem.
469€ base model u Njemackoj
Kao što brico veli skupo.
Veliš u naslovu da je skuplji od PS5, ma niš od toga. Ko će toliko novaca ulupavat u gaming koji postaje Formula 1, skup sport.
90€ za igre i 90€ za kontroler i 470€ za konzolu bez igara (barem za mene). Ne hvala
- Uređivano
Genesis vi ne kuzite da mi jedemo govna kada drugi pocnu jesti govna, ali sigurno je @prayer kao i ja realan i svjesni smo da je ovo drekec manje vise od prezentacije i od cijena.
nikom osim fanovima ne bih preporucio ovo uzimati po izlasku i po ovim cijenama.
ja cu uzeti jer popusim 300+ eura mjesecno i Mario Kart i Dk su mi dovoljno za igrati narednih nekoliko mjeseci.
- Uređivano
Auu. Sta Nintendo radi…
I jedna koja je realno za plakat.
Da li je moguće igrati igre sa Switch na Switch 2? I da li će biti povećani fps.
Jačina konzole je u rangu PS4 Pro ili?
Thanks na odgovorima.
- Uređivano
I ja sam iskreno ali Mario Kart World koliko god dobro izgledao i koliko god novih stvari donio nije jednostavno za mene. Donkey Kong mi se jako svidio to moram priznati i izgleda kao nešto u čemu bi mogao uživati ali da li je to igra za koju ću ispljunuti 470€ za konzolu i još 80-90€ za nju, bome nije. Za te novce mogu fino nadograditi PC nekim vragom ili fino napuniti frižider za mjesec dva sa hranom.
maverick jel se zna hoce podrzavati stari pro kontroler?
A računaj da neće, mislim da ni stari sa Wii U ne radi ja običnom Switch-u.
Hoće, ali samo neke će dobiti poboljšane performanse i rezoluciju koje ćeš morat platiti. Neke dolaze sa nekim dodatnim stvarima tipa novi leveli i tako te brije međutim čista sramota što takvo što monetiziraju ako se mene pita.
resident_evil Da i da.
Na papiru ko PS4 pro, u stvarnosti ljepsi PS3/4 crossgen at best barem po videnom
Molim lijepo, ovdje je Cyberpunk čak i ličio na nešto naspram kako je izgledao na PS4
Ali u suzama bjesa i tuge sam propustio da Star Wars Outlaws izlazi za Switch 2, tako da je launch ipak spašen
Izgleda da je Doug Bowser angažirao priku Don Mattricka.