Ovo je Nintendo Switch 2. Izlazi u lipnju, skuplji je od PS5, a spojen na TV podržavat će igranje u 4K
Tek sad ovo vidim. Sta radi Nintendo…užas
Trpaju i ne vade
- Uređivano
Znači vidio sam jučer sliku cijene igara 80/90 dolara.
Reko ako itko može to, to je Nintendo. Bar znam da igru kad stavim u konzolu nakon 30 godina da će radit isto ko prvog dana.
Ali ne.
Preston Garvey: A corporation you know needs your financial help!
Kakvi mrtvi cigani, evo dabogda nepreživjela kompanija do iduće generacije i da Switch 2 ispiratiziraju do krajnjih granica da ne vide centa od igara.
I negdje sam citao da je upgrade 30$, ne mogu sad naci. Ako je tako, jos jedno mećanje. Stvarno su zajebali
A gle, vidjeli su s PS5 Pro da su ljudi ovce i da se može. Vjerojatno će se svejedno prodati kao vrući burek i boli ih briga.
- Uređivano
Cijenu nekih tih igara mentalnom gimnastikom možeš čak i opravdat pošto neke donose i novi sadržaj, ali kad se sjetiš da će taj Mario Kart World koštati sada i za 5 godina isto 90€ ti samo suza krene pa neka si fino obrišu guzicu s tim nadogradnjama.
Što je još bizarno, neki od tih “nadogradnji” dobiješ kao besplatno ako imaš najveći tier one Nintendo pretplate te velika većina igara poput Echoes of Wisdom (koja se vrti ko kurac) dobiva free upgrade, ali degenerici to nigdje nisu promovirali.
prayer Što je još bizarno, neki od tih “nadogradnji” dobiješ kao besplatno ako imaš najveći tier one Nintendo pretplate te velika većina igara poput Echoes of Wisdom (koja se vrti ko kurac) dobiva free upgrade, ali degenerici to nigdje nisu promovirali.
A Echoes san u stao igrati jer radi koma.
Stvarno su sve ovo jucer napravili zakurac. Ocaj od najave.
Ma užas, došao sam do onog boss-a u pustinji sa onim tornadoima i kad sam vidio kako je to radilo i to na modificiranom overclockanom Switchu sam samo ugasio igru. Masu tih igara što su izašle prošle godine su komotno godinu dana mogli držati na led i staviti kao Switch 2 launch naslov. Ta igra nije bog zna što ali je opet bolje nego Mario Kart World
Flipper ovo je bilo jučer normalno. Danas su stigle i tarife još. A Nintendo je(kao i drugi) prebacio proizvodnju u Vijetnam da izbjegne tarife, a Vijetnam je imao danas čast da dobije 46% tarifa
- Uređivano
Sve u svemu, too expensive for my blood.
Pros: Čini se kao odličan hardver, čak mi je i cijena ok, onaj bundle s Mario Kart World mi je sasvim ok oko 500 ojrića. Donkey Kong mi je super, Metroid izgleda wow (ali to smo već vidjeli).
Cons: Cijene igara su smeće (pogotovo gdje rade bundle igara starih skoro 10 godina s patchom rezolucije i boljeg fps-a za 80/90 eura, to mi je ono dno dna. Kamera ona i chat woooow, not gonna use it. Kad sam vidio da se onaj tech demo plaća, grohotom sam se nasmijao. Mislio sam da je late 1. April joke.
Onaj launch lineup je apsolutno smeće ako ste imali/imate bilo koju drugu konzolu ili pc, dakle em možete kupiti jeftiniji i bolje će izgledati. Sve third party osim Mario Kart Worlda.
Šta još… eh da dizajn kutija im je snipers dream, c'mon Nintendo onaj header može biti do pola kutije, why not.
Iskreno, bio sam prvi u redu da kupim, jer sam promašio čitavu Switch generaciju, ali ono kad bacim na papir, preskupo. Moraću razmisliti, ali zbog ovih nekih petty stvari mi stvarno idu na nerve.
p.s. not related directly to Nintendo, ali otkriće da je sljedeća From Miyazaki igra multiplayer… Tuga. Ajd bok.
Sve što je @Tuhy napisao stoji, ako do launcha najave Xeno novi (I can dream…) to bi mi bio razlog za day one ovako ću još razmisliti. Zanima me ako će Xeno X dobiti "nadogradnju" i koliko će ju naplatiti
prayer Masu tih igara što su izašle prošle godine su komotno godinu dana mogli držati na led i staviti kao Switch 2 launch naslov.
Morali su imati igara na trenutnom switchu, a i boostati prodaju dok jos ide.
prayer Ta igra nije bog zna što ali je opet bolje nego Mario Kart World
Tebi.
famuluscaelum ako do launcha najave Xeno novi
Nista od toga, jebiga.
famuluscaelum Zanima me ako će Xeno X dobiti "nadogradnju"
U codu igre ima 60fps, pitanje hoće Nintendo to otključati.
Igre koje su pokazali mi se osobno svidjaju, mozda je bilo malo previse starih multiplatforma, ali sve u svemu taj dio je dobar. Konzola mi se isto cini dobra.
Naravno, necu otkriti toplu vodu ako kazem da je 90€ za MK World cisti bezobrazluk, no po meni je jos gore da recimo Breath of the Wild kosta 80€ za Switch 2 a igra izasla prije 100 godina po cijeni od 60€ tada. Shvacam da ima upgrade i svasta, ali jebote 80€ za tako staru igru, pa nisu normalni. Isto tako ako su ove glasine o cijeni upgrade-a na Switch 2 verzije igara tocne onda stvarno nemam rijeci za to.
Cijena konzole je isto nesto visa nego sto sam ocekivao, ali mislim da nije pretjerana.
- Uređivano
Solid_Snake Metroid izgleda wow
Metroid grafički izgleda otprilike kao Halo 2. Barem jedno dvadeset godina zastarjelo.
PS5 Pro je donio duplo bolje performanse plus dignute postavke. Dosta naslova dobilo Pro patch, free naravno.
Nintendo Switch 2 nije 2 nego Switch Pro a oni s takvim ciframa nisu normalni, pogotovo jer izrada jednog Maria ili Donkey Konga ne košta ni približno kao God of War, GTA 5 i 6, RDR…
Haha koja smiješna kompanija. Njih čekan krvav raspad, pa nisu ljudi zauvijek ovce, jednon će i fanovima dokurčit ovaj elitistički stav kao da su otkrili toplu vodu a ne škatulu od tableta koja će pokretat 1763617 nastavak Marija, Marija vodoinstalatera, Marija vozača kartinga i ostale gluposti.
Na Treehouse se trenutno pokazuju igre. Bacio sam oko na Metroid 4 i izgleda dosta dobro grafički ali taj Metroid nije nikad bio za mene previše. Ima dio gdje igraju sa kontrolerom u mouse mode koji radi iznenađujuće fluidno bez ikakvih kerefeka - stavis joy-con na ravnu površinu i igraš, digneš i opet si nazad u normalnim stick kontrolama. 4K/60 u quality mod ili 1080p 120 u performance mod. Da sam neki veliki fan Metroida ovom bi se jako radovao!