Ovo je Nintendo Switch 2. Izlazi u lipnju, skuplji je od PS5, a spojen na TV podržavat će igranje u 4K
- Uređivano
Genesis vi ne kuzite da mi jedemo govna kada drugi pocnu jesti govna, ali sigurno je @prayer kao i ja realan i svjesni smo da je ovo drekec manje vise od prezentacije i od cijena.
nikom osim fanovima ne bih preporucio ovo uzimati po izlasku i po ovim cijenama.
ja cu uzeti jer popusim 300+ eura mjesecno i Mario Kart i Dk su mi dovoljno za igrati narednih nekoliko mjeseci.
- Uređivano
Auu. Sta Nintendo radi…
I jedna koja je realno za plakat.
Da li je moguće igrati igre sa Switch na Switch 2? I da li će biti povećani fps.
Jačina konzole je u rangu PS4 Pro ili?
Thanks na odgovorima.
- Uređivano
I ja sam iskreno ali Mario Kart World koliko god dobro izgledao i koliko god novih stvari donio nije jednostavno za mene. Donkey Kong mi se jako svidio to moram priznati i izgleda kao nešto u čemu bi mogao uživati ali da li je to igra za koju ću ispljunuti 470€ za konzolu i još 80-90€ za nju, bome nije. Za te novce mogu fino nadograditi PC nekim vragom ili fino napuniti frižider za mjesec dva sa hranom.
maverick jel se zna hoce podrzavati stari pro kontroler?
A računaj da neće, mislim da ni stari sa Wii U ne radi ja običnom Switch-u.
Hoće, ali samo neke će dobiti poboljšane performanse i rezoluciju koje ćeš morat platiti. Neke dolaze sa nekim dodatnim stvarima tipa novi leveli i tako te brije međutim čista sramota što takvo što monetiziraju ako se mene pita.
resident_evil Da i da.
Na papiru ko PS4 pro, u stvarnosti ljepsi PS3/4 crossgen at best barem po videnom
Molim lijepo, ovdje je Cyberpunk čak i ličio na nešto naspram kako je izgledao na PS4
Ali u suzama bjesa i tuge sam propustio da Star Wars Outlaws izlazi za Switch 2, tako da je launch ipak spašen
Izgleda da je Doug Bowser angažirao priku Don Mattricka.
weky A zapravo najbolji primjer je Cyberpunk. Taj vječni clusterfuck od igre će opet izaći kompletno neoptimiziran i bugovit i poljaci će srati kako je konzola loša i preslaba na launchu, jer ne može izvoditi njihovo govno.
Neće, bez brige. Oni i Warhorse Studios trenutno (ajde, i Larian) jedini spašavaju ovu žabokrečinu od gaming scene.
Yeblo mamu, N ce nam prodati ps4+ po cijeni od ps5.
Igre ce biti 100+ eura u nas.
Koliko ce biti upgrade igara?
Ništa od mene day 1, za multiplatforme mi ne treba Nintendo. Mislio sam ga uzeti na 24 rate pa da i stoji, kao što mi PS VR2 stoji , ali ipak ne.
- Uređivano
Po svemu pročitanom i viđenom, Nintendo se baš lijepo istovario i po svojim fanovima i po svojim potencijalnim kupcima.
prayer Savršeno za one koje nisu imali priliku odigrao Switch igre
Jok, nije mi savršeno po ničem.
Sa Switcha me zanima 6 il 7 igara. Kupovat novu konzolu radi igara starih 2-4 godine mi se zasad ne isplati. Kupit novu Switch igru (exkluzivu) je i dalje čisto pljačkanje u odnosu na cijene PS5 igara iz istog vremenskog razdoblja. Čak i rabljene drže nerealne cijene za nešto što je izašlo u tom spomenutom razdoblju.
Masovno se pljuvalo po Sonyu radi njegovih remastera i mogućnosti upgradea za 10 eura. Prolilo se tonu žući na to. Ajde, bar je većina vas i ovdje popljuvala to, ali ni približno kolko bi trebalo. Ok, još uvijek se ne zna kolika će bit cijena tih upgradea i cijena "Switch2 enhanced" igara. Treba počekat da vidimo konkretno.
Pljuvalo se po Sonyu radi dizanja cijena igara, ova lihvarska gamad je otišla još korak dalje. I lijepo su utabali put za još veće dizanje od strane drugih u budućnosti. Nakon ovog definitivno očekujem da GTA VI neće bit 79,99€.
Naravno da je nerealno očekivati da, s obzirom na današnje višestruko veće troškove izrade igara, njihove cijene budu iste kao i prije 7-8 godina. Ali ipak ću s guštom jebat Nintendu majku radi ovih 89,99€. Onak, crknite.
Launch igre su, meni osobno, za kurac. Neusporedivo lošije čak i od PS5 poprilično skromnog line up-a.
Kroz koju godinu kad izađe još nešto konkretno (a da me zanima), možda će se i kupit konzola jer mi je šteta propustit obje Zelde, 2 Maria, Bayonettu i Xenoblade. Ovo od FS-a što su najavili nema nikakve mrtve veze s Bloodborneom, ne znam kakvu ste vi najavu gledali. Ima nešto sličnih elemenata, al isto tak ga mogu usporedit i sa bilo kojom drugom FS igrom. Plus, radi se o PvPvE principu kao što je i Nightreign. Izgleda zanimljivo, da, ali ne i kao razlog za pljunut 500 eura.
Multiplatform igre mi ne pada na pamet da bih kupil za S2 dok god imam plejku.
Skraćena verzija sveg ovog - ja ovu Pro verziju prvog Switcha nemam apsolutno nikakvog razloga za kupit i daleko mi je od ičeg savršenog.
Znači s guštom ćemo igrati sve na emulatoru
Tuhy Jok, nije mi savršeno po ničem.
A gle iz vrha glave imaš 4 Zelde, 3 Maria, 3 Bayonette, uskoro 3 Metroida, Luigis Mansion 3 koji mi je možda najdraža igra na Switch i još masu RPG i JRPG igara. Igara ima, i to previše samo je cijena tu glavni faktor koju će vjerujem mnogi teško progutati, ali novi korisnici daleko lakše.
Inače ovo je možda meni osobno najgori reveal konzole koje sam ikad vidio do sada, od same cijene svega, igara i noviteta. Jebala ih kamera. Razbahatili su se točno kako je bilo kad im se Wii dobro prodavao pa su radili kerefeke sa Wii U. Ovu konzolu su komotno mogli nazvati Wii U 2.
Imaju svoju publiku i fanove. Igrali su na sigurno i ok, nema im se što zamjeriti. U biti da je ovo i upgrade kao PS5 Pro u odnosu na PS5, sve pet, prodavat će se vjerojatno jako dobro i nastavit će i više nego dobar posao s ekskluzivama. Ostali će piratizirati ili emulirati, a neki samo gledati preko Youtubea.
Dobri stari Nintendo, tko ga ne bi volio?
- Uređivano
Tuhy zakurac mario kart koji prijašnja inačica jedna od najprodavanijih igara svih vremena. Ok je ako netko ne voli, ja obožavam. Da ne pričam o donkey kong tokom čijeg prikaza sam se non stop smiješio.
Ali ostalo da, sranje. Medjutim vjeruj mi da ce biti Backslash za cijene jer su pretjerane i to nitko ne moze opravdati, ali takvo je usrano stanje sto se svega tice. O Playstation 5 i launchu neću diskutirati. Još uvijek nemaju osim astro bot pravu ekskluzivu vrijednu konzole, za mene jelte jer su im gotovo sve cross gen.
Ne možeš ti objektivno, niti itko tko ne igra Nintendo igre, govoriti o igrama koje takve ionako ne zanimaju. To je činjenica.
Ja sam ljut vise nego itko od vas, u to budi uvjeren.
Tuhy Multiplatform igre mi ne pada na pamet da bih kupil za S2 dok god imam plejku.
To svakako. Ne bih ni ja jer imam Box.
Torgue apsolutno za očekivati. Nije idealno, ali sve ide prema digitaliji. Osobno 90% Switch igara su mi digitalne tako da meni ne stvara problem.