Upravo tako… citkus oko najobičnijeg koncerta. Očekivalo se barem par mrtvih, stampedo, totalni pad interneta, blokada grada 2 tjedna i sl.
Na kraju, ostalo mjesta unutra da si mogao i ležati na gro mjesta, internet radi uz minimalne prekide.
Po medijima, na koncert dolaze koljači baruna Trenka…
valjda su svi nešto naučili. Da su rekli: evo bam koncert, može 100-150 000 ljudi, to bi se prodalo, koncert bi se održao uz neku manju regulaciju 2-3 ulice dalje i bok. I onda je i neki inat proradio, ideko svi da nas vide itd.
frend kupio kartu radi zahvale jer sam mu nkj riješio, nisam razocaran ali niti impresioniran. Meni se čini njegov klasičan koncert… doduše ajde, ja nisam neki “veliki obožavatelj” njega, i neke stvari nisu ni potrebne bile po meni (dovođenje popa da čita npr.), no razumijem “ciljanu publiku”.
koncert ko koncert, nista sto nije viđeno. Cijela fama oko ničega… sada će ići serija tekstova novinara - sramotni uzvici, sramotna ikonigrafija, nije bilo 504 000 nego samo 450 000 ljudi. I meni neke stvari “nisu sjele” i nepotrebne su, no upravo takvim twkstovima i potiču i inat i to sve.