HideooKoojima pravednik Previše si u tome izbaci to iz sebe biti će bolje uglavom nitko neće gore ništa ponijeti 👍
pravednik HideooKoojima Previše si u tome izbaci to iz sebe biti će bolje uglavom nitko neće gore ništa ponijeti 👍 Odgovorim ti ovdje, sutra…
resident_evil Sve chill. Došli smo u 18:45. Minut do mora ups pozornice. Jebni mediji. Jučer nikad brže došli do ZG. Više je bilo gužve kad idem na random nego za koncert.
doctorfreak TITANXIS 24 sata ima od početka live prijenos… 70000 ljudi preko njih gleda Jedini s mudima xD
doctorfreak TITANXIS Sad sam otvorio tvojeg… Stari moj lik ima 20k gledatelja online… U 5 min što sam gledao lik dobio 70e donacija zbog streamanja… Kako se neki u trenu snađu kako do love…svaka čast
buz 12 km zračne linije sam od hipodroma, iza brda i čujem i kroz zatvorene duplo izolirane prozore. Kako je tek u Novom ZG.
ronin47 buz 12 km zračne linije sam od hipodroma, iza brda i čujem i kroz zatvorene duplo izolirane prozore Da sam ja na tvom mjestu, ja bi zvao odma proizvodjaca i izvodjace radova zbog lose izolacije na stolariji ti.
Brijac crohunter kako se nisam sjetio, evo bas malo gledao, donacije samo pristizu Nije to baš tako jednostavno i "iz ničega". Lik ima 12 tisuća pretplatnika na YT-u.
TITANXIS 3 sata i 50 min držat mobitel i strimat. Ak je i zaradil na donacijama zaslužil je. Gotovo je i to što se audio-vizualne prezentacije Thompsona tiče. Sad narednih dana biti će tema na svim portalima. Kakvo i šta je sve bilo!
wooddiebone Gledam osmirtnice u novinama i nikog nema s ustaškom kapom. Jel moguće da je sve ovo bilo prenapuhano od strane medija, a zapravo se radilo o najobičnijem koncertu koji se dogodio i prošao kao najobičniji koncert? Više sranja na norijadi bude.
TITANXIS https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/do-13-sati-jedan-incident-gradani-uvazili-preporuke-promet-uobicajen-12233434