k aria i nastavak dawn of sorrow su vjerojatno i najbolje castlevania igre pa i u žanru općenito. Cak nisam ni ljubitelj zanra, u dva navrata sam odustao od Hollow Knight, cak i od Messenger, a jedino su mi Metroid i Castlevania sjele. Mozda i zbog settinga, mozda i zbog toga sto ne kompliciraju previše, sto nisu preduge i sto vjerojatno i jesu najbolje…

Miro Ako mi se parry bude naporan staviti cu story mode da zavrsin i to je to.

Bolje nemoj igrat ako te to toliko smara. Ovo na Normal je kak treba bit. Nisam ni ja neki parry lover, ali ak vec igram igru koja se na to oslanja, onda igram ove koje su u tome najbolje pa ih upijem kak su zamisljenje. Stvarno nije teska, ali moras malo naucit patterne.

foggy

Zato i necu uziman dok ne bude dobro snizenje pa me nije brige.

Evo jedne metroidvanije koja je po filmu a nema veze sa filmon i top je

Mummy Demastered

Obavezno odigrajte

Miro Zato i necu uziman dok ne bude dobro snizenje pa me nije brige.

Mislim da je i ovak jeftilen. Stignes svakako, ima igara za odigrati hrpetina ionako.

Presao sam Nine Souls, @DarkPunisher i @renda ak ste na Standardu zavrsili svaka cast. Zadnji fajt u 3 faze i je uzeo 5h zivota, al kakav fajt… Predivno. I igra je predivna, ovo je nest sto vjv vise necu ponovit, kakvo iskustvo. Rijetke me tak obore.

foggy tri i pol dana na zadnjem fajtu, tri i pol jebena dana sam bil, i onda upalil i od druge rijesil, genijalan fajt, da, ali zajeban u pm.

renda Ono u zadnjoj fazi kad sijece nisam uopce skuzio, samo meljem L1 i nadam se najboljem. Snimio sam 3 najbolja fajta, probam slozit neki video. Jebemti kak me skolovala, malo mi je i neugodno.

Kopiram i tu, da bude ljudima dostupno…

Nine Sols | PS5 Pro

Prvo, hvala @DarkPunisher na inicijalnoj preporuci i @renda što ju je potvrdio - da ne slušam ne bih ovo odigrao. Toliko sam oduševljen igrom da mi je bed išta drugo krenut, jednostavno mi je sjela kao što rijetka sjedne.

Iako smatram da ovo možda nije devetka - igra koja ima dušu i combat + boss fajtove na razini gdje druge igre često ne postoje; za mene zaslužuje respekt i naklon, a i devetku. Baš najbolji parry naslov koji sam igrao, a da je ovaj žanr, i to ju čini posebnom, ali i težina koja će mnoge odbit. No, ta Normal težina je baš to što je najbolje u igri, i učinite si usluge pa je tak i odigrajte. Uf, težak dan jer znam da je gotovo.

P.S - Igra se zove Nine/10 pa onda i ima smisla 😃

Review: https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/nine-sols

@Miro Napadaj, pregrmi i neće ti bit žao.

foggy @Miro Napadaj, pregrmi i neće ti bit žao.

Ma znaš da ocu samo ne još

Jucer san uzeo Biomorph ceka me Castlevania Dominus kolekcija

Ima tonu toga jos za odigrati

Miro Ma joj, nemoj mi pričat, evo potrošio sam valjda 200 eura na storu na ove vaše preporuke 😃 Dominus imam već duže, nikako ubacit. A evo i Khazan sam uzeo, nek se nađe, probam danas.

foggy

Krcata mi je konzola sa neodigranim igrama a nove samo dolaze.

Bome nema suše više

Miro Nema suše, a i vani je kiša danas.