k aria i nastavak dawn of sorrow su vjerojatno i najbolje castlevania igre pa i u žanru općenito. Cak nisam ni ljubitelj zanra, u dva navrata sam odustao od Hollow Knight, cak i od Messenger, a jedino su mi Metroid i Castlevania sjele. Mozda i zbog settinga, mozda i zbog toga sto ne kompliciraju previše, sto nisu preduge i sto vjerojatno i jesu najbolje…
Metroidvania žanr
Miro Ako mi se parry bude naporan staviti cu story mode da zavrsin i to je to.
Bolje nemoj igrat ako te to toliko smara. Ovo na Normal je kak treba bit. Nisam ni ja neki parry lover, ali ak vec igram igru koja se na to oslanja, onda igram ove koje su u tome najbolje pa ih upijem kak su zamisljenje. Stvarno nije teska, ali moras malo naucit patterne.
Presao sam Nine Souls, @DarkPunisher i @renda ak ste na Standardu zavrsili svaka cast. Zadnji fajt u 3 faze i je uzeo 5h zivota, al kakav fajt… Predivno. I igra je predivna, ovo je nest sto vjv vise necu ponovit, kakvo iskustvo. Rijetke me tak obore.
- Uređivano
Kopiram i tu, da bude ljudima dostupno…
Nine Sols | PS5 Pro
Prvo, hvala @DarkPunisher na inicijalnoj preporuci i @renda što ju je potvrdio - da ne slušam ne bih ovo odigrao. Toliko sam oduševljen igrom da mi je bed išta drugo krenut, jednostavno mi je sjela kao što rijetka sjedne.
Iako smatram da ovo možda nije devetka - igra koja ima dušu i combat + boss fajtove na razini gdje druge igre često ne postoje; za mene zaslužuje respekt i naklon, a i devetku. Baš najbolji parry naslov koji sam igrao, a da je ovaj žanr, i to ju čini posebnom, ali i težina koja će mnoge odbit. No, ta Normal težina je baš to što je najbolje u igri, i učinite si usluge pa je tak i odigrajte. Uf, težak dan jer znam da je gotovo.
P.S - Igra se zove Nine/10 pa onda i ima smisla
Review: https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/nine-sols
@Miro Napadaj, pregrmi i neće ti bit žao.