- Uređivano
Blitz Ko je reese?
Znam jedino da se nisam moga odlucit koja je bolja pi***, ona sa stitom ili ona ljubicasta
Exactly
Blitz Navodis tu reciklaza po ko zna koji put i tako negativno a za lies of p si napisa da ti je izbor za goty, koji je, ako su ovi nesto "pokrali', lies of p je doslovno izmislija kradju
jer je doslovno precrtana od a do ž souls igra u drugom settingu, ako moram vec na taj nacin razmisljat, a ne razmisljam, nisam razmislja niti trena tokom citavog igranja iste, niti sam ikad joj to zamjeria a kamoli navodija okolo kao manu, kao sta ne vidim da itko to radi za khazana, osim maglice.
E jebiga sad, otišao si lijevo na skretanju desno. Sve igre kradu, apsolutno, ali brate mili identične stvari iz navedenih naslova ja tu vidim, jebo me pas ak je lies of P baš tak pokrao, ali čak i da su isti level "inspiracije", Lies ostaje po drugim segmentima bolja igra. Meni osobno jelte, tebi nek su 100 od 100 i opet dobro Ja prvi nemam s tim problem, pogotovo ako si išta pratio što sam recenzirao - baš naprotiv, inspiracija je dobra ako se sve to posloži na neki način da stvori neki novi entitet koja ima svoj potpis. Khazan to osim combata nema, combat je apsolutno najbolji ali kao što rekoh, pol ljudi niti neće to iskusiti jer će poludit na pol fajtova. Ostalo je čista kopija, a pogotovo tim više što su neke te stvari, poput equipmenta, čisti garbaž.
I za kraj - sad kad vidim metu, ja sam čak igri dao i više.
PS - imao sam preko 20 crasheva. Doduše, specifično je - ostavim igru na standby dok sam u misiji, i svaki put crasha par min poslje. I to se samo tu dešavalo.