DarkPunisher Bossevi su mi fenomenalni prakticki svi osim Hismara
Vidim da ste ga spopljuvali, a oke je lik 😄.
Doduše, apsolutni najlakši fight od svih. Ima najmanje varijacija napada, sve se lako dodgea, čak nit nakon polovice borbe ne podivlja previše. Uz Yetia boss koji je najbrže pao (mislim da 3 pokušaja).
Nit Reese nije niš posebno, pala je skoro odmah. Općenito igra postane dosta lakša u zadnjoj trećini nakon što se nabildaš, tijekom misija jednostavno nema zastoja. Bossovi su naravno druga priča, ali ni blizu težini onih u prvoj polovici igre. Maluca bio i ostao najteži, Viper drugi nakon njega. Svaki traži svojih pol sata - sat da ga se nauči, ali jedino Scalpela mogu kolko tolko izdvojit od ovih kasnijih. Zadnji boss će vjerojatno promjenit taj poredak, sutra sam kod njega.
Uglavnom se slažem sa većinom. Uostalom, i bio sam jedan od onih koji je vjerovo da ćemo dobit hidden gem. Odlična igra, najbolji Soulslike uz Lies of P. Još jedno il dva oružja bi bila jeben plus, misije bi trebale bit mrvu kraće, možda bi trebalo bit pokojeg novog neprijatelja u zadnjih 5-6 misija jer konstantno mlatim po istima. Side misije su samo reskin glavnih, kao i bossevi.
Ne slažem se za equipment, meni je ovo drastično bolje od Nioha. Tamo je bilo čisto pretjerivanje. Ovdje sam stvarno voljel kombinirat i upgredat i rerollat i augmentirat. Našal sam si zadovoljavajuću kombinaciju koju rokam već neko vrijeme, a ovaj višak loota extractam kod babe za Lacrimu.
Eventualni ponovni prelazak NG+ će pričekat, igra je jednostavno preduga a da bih trošili vrijeme na još 1 prijelaz.