Returnal mi je top igra.
Saros je nova PS5 ekskluziva Sonyjevog studija Housemarque, kreatora Returnala
Returnal je perfekcija što se tiče gameplaya i ako ovo bude na ikakvu sličnu shemu, bit će vrhunska igra.
Samo da bude slična Dead Nationu, Resogunu ili Alienationu.
Prestar sam za umri - odi sve ponovo.
Ja bit će, pa nastavak na Returnal je
Ovo je ono sto se cekalo. Housemarque je postao vrhunski developer sa Returnalom(jedina igra koju sam se potrudio proci bez umiranja) Bas znaju napravit dark SF ugodjaj.
Jedini trailer koji sam dva put pogledao. Top
somethingwrong Returnalom (jedina igra koju sam se potrudio proci bez umiranja)
To je nekako i poanta.
sanzo nije tako tesko.Treba samo skužiti gameplay(i priču). Stos je ne umrijeti na pocetku i igra je easy. sve sobe na istom mjestu, mini bossovi na istom mjestu itd itd. Krenuo sam pet puta u zadnje dvije godine završiti video sa uputama za no death i sa objasnjenjem priče ali nikako da završim
Moraš svejedno naučit sve bosseve/minibosseve napamet da ih možeš proć sa neupgradeanim oružjima i imat koncentracije par sati u komadu da nešto ne zabrljaš. Ima sigurno težih igara za challenge runnove, ali i ovo je dosta teško. Ljudi se muče i normalno proć igru.
sanzo nije stos nauciti bossove nego timing dodgeova, pozicioniranje i opcu taktiku igranja. Mene je navela priča da izbrišem save i probam bez umiranja. Ako ovo igraš kao standardni shooter nećeš se dobro provesti. Ključ igranja je da ne srljas ni na loot ni na neprijatelje. Ne trebaju ti ni max oruzja.
I da, zašto par sati u komadu. Pa ima save, nastaviš sutra.
Ima save, ali se prebriše ako umreš. Na to sam mislio u komadu. Kad prgriješiš moraš cijelu igru ispočetka ako oćeš bez smrti proć.