Amazon iz Hrvatske
Fenix na neke zemlje, cesto bude hr kod nekih proizvoda, lupe dodatne troškove kao što su navedeni gore na slici, da si u njemačkoj, tih troškova nebi bilo, provjeri neki dr dan, nebi bilo čudno da ih misterizno ne bude, govorim iz iskustva (zapravo tjeraju na amazon prime ili "bržu" opciju dostave)
Svasta narucujem s amazona, izmedu ostalog i ovu stemalicu , nikad nikakvih problema a sve je jeftinije
Cijene koje vidite kad gledate su sa njemackim pdv-om, u kosarici se tek vidi pravo stanje. Dostava je free za narudzbe iznad 49€, cesto imaju razno razne akcije gdje vam jos dodaju popust ako uzmete npr. 3 proizvoda iz neke kategorije.
Fenix ima smisla u obliku poštarine (ako ju uvijek tako prikazuje, da ju prvo naplati pa oduzme kao promociju), ali ovaj dodatni popust je veći nego nego što se navodi kod proizvoda. Uglavnom, neću se žalit, svakako je dosta jeftinije nego u HR
Za taj dodatni popust kolega kaže da neki artikli imaju postotak uštede na checkoutu tek, a kad ih ovako gledaš imaju redovnu cijenu ili cijenu s redovnim popustom.
Ako nisu neki dildaći i slično slobodno stavi linkove šta si uzeo pa možda skužimo.
evo upravo uzeo novi monitor
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0D22YHV2H/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&th=1
popusti itd…336 eura
Evo ja radio narudžbu u četvrtak, u petak mi je već stigla obavijest da je paket preuzela posta, sutra bi mi trebao doći.
Fenix recimo ovaj item https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B09T962LTS/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&th=1 koji je drugi model od monitora koji sam kupi, bude ti na adresi za 5 dana
kupio sam gore navedeni monitor, stiglo, poceo testirat te drugi dan pocele neke bijele kocke iskakat po ekranu, ekran poceo bljeskat, promjenih kabel itd, nakraju samo odjednom crna slika i nema reakcije, ne pali se njegov izbornik, spojio na drugu uticnicu, nista…krepano, odmah na amazon, return opcija bez posebnog objasnjena zasto vracam i sutra im saljem nazad te pare vracaju kroz 5 dana.
Jel ima toga i kod nas il bi prvo isao na servis itd?
Ako se ne varam mora ići na servis da se utvrdi da nije greška kupca, barem je tako u Instar bilo pa onda kasnije dobiješ povrat novaca. Moguće da je kod drugih trgovaca drukčije. Meni se na svu sreću da kucnem na drvo nije desilo da mi je išta pokvareno došlo ili se pokvarilo od njih ali sam vratio jednom neku stvar i odmah mi vratili pare na račun čak i prije nego što je njima to nazad dostavljeno.
Frendica naručila novi Pixel 8 i dobila vraćeni iz Amazon Warehouse programa, fino im se javila i vratili joj cijeli iznos na računu i rekli da zadrži mob. Ista stvar se meni desila sa Dualsense charging station. U biti ne kupujem nigdje drugdje nego na Amazon, korisnička podrška uvijek izlazi u susret i uvijek bude po tvome barem po mom iskustvu.