milicevic87 montoya ti bez PS+ ? Nemam ps+ skoro 3 godine. Baš sam nešto nahajpan za bf6, pa možda samo zbog te igre opet aktiviram. Neću uzimati day one, nego ću pričekati recenzije i iskustva tu na forumu.
Deadwalker Počnem gledati trailer, prvi kadar wtf i kada ono… Ali fora platiti takva imena za par sekundi trailera, money well spent. 😄
Fenix Mislio sam se da neću, da ću pričekat, ali bit će ovo day one Pišite ispod svoje PSN, Steam, EA ID-eve oni koji će igrati: Fenix_CRO (PSN) @Fenix urizen94 (PSN) @DarkPunisher sandidam (PSN) @sandidam El_Mememan (EA) @ZigguratVertigo samozaxs (PSN) @montoya CROEscoBan (PSN) @escoban DeadwalkerHR (EA) @Deadwalker Cro_Nexus (PSN) @Nexus UCF_Dizzy_Flores (PSN) / CaptainLoopy (EA) @ThomasAAnderson
doctorfreak Fenix I meni se nešto ovako jako igra…mada mi se više sviđa brži cod stil. Najviše mi je žao što se na pcu preko vpn može kupit igra za 30€…a mi na plejki možemo zaboravit na tako nešto xD
ThomasAAnderson Fenix Pišite ispod svoje PSN, Steam, EA ID-eve oni koji će igrati: Fenix_CRO (PSN) @Fenix urizen94 (PSN) @DarkPunisher sandidam (PSN) @sandidam El_Mememan (EA) @ZigguratVertigo samozaxs (PSN) @montoya CROEscoBan (PSN) @escoban DeadwalkerHR (EA) @Deadwalker Cro_Nexus (PSN) @Nexus UCF_Dizzy_Flores (PSN) @ThomasAAnderson sad više nisam totalna sramota po mapi nakon godinu dana pauze od FPSa, pa ću vas dodati žena isto igra i preuzela je Playstation, tako da sam se prebacio na Xbox - dodat će vas EA ID - CaptainLoopy 😅
Brijac doctorfreak Najviše mi je žao što se na pcu preko vpn može kupit igra za 30€ Imaš neki link za ovo?
Fenix ZigguratVertigo može naravno, bit će vas dosta i na PC-ju Možemo podignuti neki server pa se zajebavat svi skupa, još preko FFA portala bi se sigurno dosta brzo okupili u neki FFA balkanski server. Iskreno mi je to najiščekivaniji feature ako bude radilo day one.
doctorfreak Brijac Naravno 🙂 1. upali VPN na Ukrajinu (najjeftinija je Ukrajina cca 35 eura) 2. novi privatni prozor i otvori link https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/buy/checkout?platform=EA-APP&edition=standard 3. ulogiraj se i plati najnormalnije kao što plaćaš bilo što drugo, jedino pod država pusti Ukrajina, nemoj stavljati Hrvatsku 4. zatvori privatni prozor i isključi VPN 5. upali EA App (bez VPN-a, naravno) i igra je spremna za preload