Miro DarkPunisher A slusaj ja san i zaboravija kad je dobra kampanja bila i u codu tako da…. Kupujemo radi mp-a i br moda a ostalo je bonus. I codu se tresu gace tako da bi i tamo moglo biti jebeno ako maknu SBMM to ce biti jebeni plus
ZigguratVertigo Za one koji će igrat campaign samo radi unlockova za mp, vraćaju se dog tag collectables iz četvorke. Ovog puta su nagrade slične kao i u mw 2019, xp boostevi, skinovi za vojnike i puške, ali i novi dog tagovi, emblemi i player cardovi. Izvor:
milicevic87 montoya ti bez PS+ ? Nemam ps+ skoro 3 godine. Baš sam nešto nahajpan za bf6, pa možda samo zbog te igre opet aktiviram. Neću uzimati day one, nego ću pričekati recenzije i iskustva tu na forumu.
Deadwalker Počnem gledati trailer, prvi kadar wtf i kada ono… Ali fora platiti takva imena za par sekundi trailera, money well spent. 😄
Fenix Mislio sam se da neću, da ću pričekat, ali bit će ovo day one Pišite ispod svoje PSN, Steam, EA ID-eve oni koji će igrati: Fenix_CRO (PSN) @Fenix urizen94 (PSN) @DarkPunisher sandidam (PSN) @sandidam El_Mememan (EA) @ZigguratVertigo samozaxs (PSN) @montoya CROEscoBan (PSN) @escoban DeadwalkerHR (EA) @Deadwalker Cro_Nexus (PSN) @Nexus UCF_Dizzy_Flores (PSN) / CaptainLoopy (EA) @ThomasAAnderson
doctorfreak Fenix I meni se nešto ovako jako igra…mada mi se više sviđa brži cod stil. Najviše mi je žao što se na pcu preko vpn može kupit igra za 30€…a mi na plejki možemo zaboravit na tako nešto xD
ThomasAAnderson Fenix Pišite ispod svoje PSN, Steam, EA ID-eve oni koji će igrati: Fenix_CRO (PSN) @Fenix urizen94 (PSN) @DarkPunisher sandidam (PSN) @sandidam El_Mememan (EA) @ZigguratVertigo samozaxs (PSN) @montoya CROEscoBan (PSN) @escoban DeadwalkerHR (EA) @Deadwalker Cro_Nexus (PSN) @Nexus UCF_Dizzy_Flores (PSN) @ThomasAAnderson sad više nisam totalna sramota po mapi nakon godinu dana pauze od FPSa, pa ću vas dodati žena isto igra i preuzela je Playstation, tako da sam se prebacio na Xbox - dodat će vas EA ID - CaptainLoopy 😅
Brijac doctorfreak Najviše mi je žao što se na pcu preko vpn može kupit igra za 30€ Imaš neki link za ovo?
Fenix ZigguratVertigo može naravno, bit će vas dosta i na PC-ju Možemo podignuti neki server pa se zajebavat svi skupa, još preko FFA portala bi se sigurno dosta brzo okupili u neki FFA balkanski server. Iskreno mi je to najiščekivaniji feature ako bude radilo day one.
doctorfreak Brijac Naravno 🙂 1. upali VPN na Ukrajinu (najjeftinija je Ukrajina cca 35 eura) 2. novi privatni prozor i otvori link https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/buy/checkout?platform=EA-APP&edition=standard 3. ulogiraj se i plati najnormalnije kao što plaćaš bilo što drugo, jedino pod država pusti Ukrajina, nemoj stavljati Hrvatsku 4. zatvori privatni prozor i isključi VPN 5. upali EA App (bez VPN-a, naravno) i igra je spremna za preload