Bojkot trgovina
Genesis Pa evo jedan poznanik koji je sad u penziju otisao zadnjih godina je dost mjenjao poslove i iz interšpara je otišao na građevinu i veli da mu je to lakše radit. Postavljat rubnjake, radit prikljucke plina i slicno.
Radiš ujutro pa te u 9 navecer zovu na inventuru i onda ponovo ujutro na posao
foggy sto se ne radi nedjeljom, mene je irska razmazila po tom pitanju jer jedini dan kad nisi mogao u trgovinu je prvi dan bozica, tad je sve zatvoreno, nova godina,uskrs,random blagdan sve je radilo kao da je nedjelja….Ne trci mi se vikendom u guzvu, pa sam cak dosao i do toga da nekad narucim konzum dostavu jer mi se ne ide nakon posla u shopping….
Kad se spomenuo rad nedjeljom, također podržavam zabranu rada nedjeljom. Vani je to normalna praksa, čak i subotom dućani znaju raditi kraće, tipa do 18h.
- Uređivano
Voditelj sam na jednoj benzinskoj pumpi. Ne radim vikende već tri godine, ali pumpa radi.
Svaku nedelju, ali svaku nedelju je dar mar na pumpi! To bude i 20 ljudi u redu, pa pizde, pa nervozni…
Ostavite ljude doma? I onda radi npr jedan od osam šparova ili plodina i tamo bude takav kaos da radnici šize, a vuku ih i iz onih centara gdje nebi trebali radit.
Također neznam otkud to da se ljudi u trgovačkim centiram odmore dok isti ti onda "umaraju" ljude u drugim centrima, po benziskim pumpama i pekarama.
Šta samo ljudi iz trgovina imaju obitelj
Svaka branša nosi svoje, to je jasno, jedno od riješenja je da se nedelja i praznici adekvatno plate i već bi bilo bolje.
foggy ne znam kak je kod tebe, ali ak trgovine nedjeljom ne rade u shopping centru, ljudi opet dolaze na kavu, doslovno se Portanova pretvorila u spicu, pa opet mozes onda isto tak pisat jadni ti konobari, zasluzuju dan odmora. Tebi ak rikne net tokom vikenda, zoves telekom i jebes im mater sto ti ne radi (osim ak imas na mobu neogranicen net pa nije tolika drama).
Ovaj bojkot ce dovest do toga da ce povisit opet cijene da pokriju gubitke za taj dan….
Jel se bojkotiraju i birtije ili mogu na pivu navecer?
Mislim da će Hrvati prije biti gladni, nego se odreći birtija i kave.
Deadwalker Znao sam takve koji nisu imali za gablec, al za cigarete je uvijek bilo
Ako neko drugi plati cugu, jel se i dalje smatra da bojkotiram
Deadwalker zato i jesmo tu gdje jesmo…
@renda ja sam vise za da sve treba radit, a da se poslodavca stisne da plati vise