Genesis renda nikad necu razumijeti mindset radnika koji se ne zeli izborit za svoja prava.
Naravno, jer ne razmišljaš da neki imaju dugova i svega na grbači pa si ne mogu dopustit takve stvari. U nekim firmama jednom kažeš nešto što nekom ne paše, dobiješ otkaz. Puno poznanika je tako poduvalo, ali nisu svi tog luksuza pa razumijem taj dio ljudi. Pogotovo ljude s djecom. No, barem danas ima više posla pa bi i ovo trebalo postati malo "normalnije".
Genesis Ovi koji rade nedjeljom,a poslodavac im to ne isplati na nacin na koji trebaju, pa lijepo prijavi inspekciji i to je to.
Ti stvarno misliš da je sve tako jednostavno? 6mj je frendu trebalo da dobije pare od TV-a koji mi je dostavljen oštećen. Mogu mislim kak inspekcije rade svoj posao na ovoj razini. Možda sam u krivu, ali mislim da ipak živimo u malo krivoj državi još uvijek. Potrebno je tu malo više angažmama i dalje.
Ti sve svaljuješ negdje, a isto tak ti paše da tvoj luksuz bude uvažen. Meni je rad nedjeljom luksuz i ok mi je jedino da svatko za sebe odluči želi li radit nedjeljom. Neke funckije su takve da jednostavno rade taj dan, nemoj sad bit muha bez glave i trpat sve u isti koš, nije isto.
Brijac Meni je jedino to problem. Neki moraju raditi pa mi nema smisla da neki ne moraju. Ja bih radije da je rad nedjeljom baš dobro ekstra plaćen da ljudi zapravo žele raditi nedjeljom.
Apsolutno. Inače izbjegavam bilo gdje otić nedjeljom, ali par puta sam išao do određenih trgovina (Bauhaus, Pevex) i ne mogu ti opisat kak su ljudi "sretni" što rade nedjeljom. Pršti sve od sreće.
Genesis ne znam kak je kod tebe, ali ak trgovine nedjeljom ne rade u shopping centru, ljudi opet dolaze na kavu
Kakve to veze ima s trgovinama? Birtije su luksuz, kom se pije preskupa kava i plaća to sve, samo neka dere. Nemoj miješat trgovine i birtije, ne trebam u birtiju da preživim.
Genesis Tebi ak rikne net tokom vikenda, zoves telekom i jebes im mater sto ti ne radi (osim ak imas na mobu neogranicen net pa nije tolika drama).
Ako mi net ne radi, igram plejku kao da radi. Ima 1000 stvari koje mogu radit nedjeljom a da mi ne treba ništ.
Super razmišljanje pojedinaca 🙂