Bojkot trgovina
- Uređivano
Svi ovi bojkoti su komedija i kamilica, raja je prekomodna i dok se ne odradi bojkot na barem tjedan dana, nema od toga ništa…glad naroda je jedina stvar koja uvodi promjene u kapitalistickom društvu a narod ovdje nikada nece biti gladan ali nece zato ni spustiti cijene…jest ce se manje i nekvalitetnije i to je to.
stitrek Socijalizam nije valjao pa sad ne valja kapitalizam.
Država može zamrznuti cijene osnovnih narminica ali nema zakon po kojem može odrediti koju prodaju cijenu ce privatnik imati za svoje prodajne artikle.
Svi ti ducani su privatno vlasništvo i dok ljudi kupuju promjena nece biti.
Na kraju nisam jučer išel u kupovinu jer mi se izjalovil plan za današnji roštilj dok bojkot nije imal veze sa tim.
Po ovom kaj se piše po medijima, značajan boost bi se mogel dogoditi na bolje ali ima jedna caka a ta je da vlada je uvijek korak dva ispred nas i zajebat će nas na neki način. Ne ide direktno njima ali kroz poreze i isplaćene njihove usluge novac moraju prikupiti od bilo kud da bi imali za svoje evente i bezveznjarije, znate koliko meci koštaju koje je Dabro ispucal, ufff. Resto kaj ostane ide za penzije.
Nevezano uz temu, nakon dugo dugo vremena kupio Fantu, jer sam poveo sina u trgovinu i pitao je da proba. Ostao neugodno iznenaden kako to izgleda danas. Jarko narancasta boja, 5% udio soka, dakle gotovo isto, ako ne isto kao i americka verzija. Ja se sjecam Fante koja naginje zutoj boji sa puno vecim okusom narance. Zar je EU promjenila regulative za hranu?
- Uređivano
chono a zbog para, čega drugog. Lobiranje i to. Bit će još vise popuštanja sada kada je preko bare Trump na vlasti.
Mi se držimo isključivo cijeđenih sokova, ne sjećam se kada sam zadnji puta pio Colu ili bilo sto gazirano zapravo.
- Uređivano
Isti dojam za Fantu, ali moram reći da je Fanta Zero bliža starom okusu Fante iako nije ni to skroz.
Deadwalker Lobiranje i to. Bit će još vise popuštanja sada kada je preko bare Trump na vlasti.
Jel cujes ti sebe?!
Deadwalker ma ne pijemo ni mi, ali neka proba za prvi put
Zar će i ova tema biti puna jadikovki kak je Trump na vlasti?
Isusa ti dragog koga briga u HR i ostatku svijeta, nema razlike osim za Ukrajinu pošto je konačno ukinuo military aid.
Mi baš živimo u uređenoj državi, nema korupcije ni kriminala…
Prvo treba pomesti naš pod.
- Uređivano
pravednik bolest se širi kao kuga. Jadna djeca koja moraju slusati ta sranja doma o Trumpu 24/7. Manje posto cijeđenog soka zbog trumpa. Ranit cu se. Stvarno mi treba pauza od interneta jer ću poglupiti.
pravednik Prvo treba pomesti naš pod
Očito je svima u HR super kada se imaju vremena zamarati Ukrajinom, Gazom, a posebice Trumpom zbog kojeg ne spavaju noćima.
Nije uopće tako jednostavno kako bi možda ti (svjesno ili nesvjesno) želio prezentirati da je nebitno tko je na čelu najmoćnije države svijeta. Ako lupi najavljene carine na kinesku i EU robu, posljedicama, potencijalnim recipročnim mjerama, prelijevanjem u obliku viših cijena za globalno tržište i sl. bit ćemo zahvaćeni apsolutno svi bez iznimke, ovisno o tome što će sve biti zahvaćeno.
Trump je diskutabilno dobar samo za USA i nikoga više. Tko smatra drugačije, žao mi zbog kratkovidnosti uzrokovane populizmom. No evo, nastavimo se praviti da je sve kao inače i da isključivo sami sebi krojimo ekonomske prilike jer je Hrvatska svijet za sebe.
Ti ga isto pretjeruješ.
Lupit će i što? Deal with it. Događala su se i hoće razna sranja i promjene.
Nama su narasle cijene 3x od uvođenja eura. Šutili smo ali sad je vrag šalu odnio.
Najmoćnija država svijeta, po čemu? Biden kroz 4 godine nije kurcem mrdnuo, nije bilo sranja ni pomaka. Trump samo radi što je obećao svojim ljudima, na štetu drugih. Birali su ga, demokracija, mada nije bilo nekog izbora.
Uglavnom prestanite se umarat stvarima na koje nemate utjecaj, osim ovog u našoj državi.
Manje će se naručivati sa Temua. Eredikacija zla i loše robe je započeta!
Dosta toga lik blefira, narodu servira što žele čuti.
Obit će im se u glavu, pogotovo ove deportacije.
Sankcije Kini i carine…ništa od toga. Sve je made in China.
pravednik Dealam se sa svim, samo kažem da sve utječe. Pogotovo kad potpiše za izlazak iz WHO i Pariškog sporazuma, makar mi je u startu jasno da će se uvijek naći i ekipe koja će negirati posljedice takvih odluka. No da, sve je to dio demokracije i volje naroda - izabrat će ono što njima odgovara i izbjegavat će se krenuti s rezovima kad su oni u pitanju, baš kao i kod nas. Pa neka na tome i ostane.
Koga bojkotiramo sljedeći tjedan ako možemo održati momentum?
Korporacije vode cijelu stvar, politicari su samo fasada za javnost, tko ce biti vrckaviji i tko ce vise zabavljati ljude