DarkPunisher

Budemo vidjeli, strašno me zanima koliko će patcheva imati za stare igre jer sam mnoge preskočio čisto radi loših performansi.

Metroid Prime 4 launch day 100%

Fenix je promijenio naslov Nintendo Direct 02.04.2025 (Switch 2 reveal).

prayer

Tako je, remaster i patch gen su poželjni kod Nintenda al nedaj bog da Sony najavi remaster…

pravednik

Tako je, razlog tome je što Nintendo zapravo radi dobre igre

A jebote led. Baš ono Nintendo svetinja. Koliko im toga prolazi da ni sam ne znam kako ali okej.

I sam se veselim njihovim igrama ali čitajući pojedine komentare tebe i ostalih članova, ispada da su Bogom dani.

• prayer

•  
          •  
          •  
        • Uređivano

resident_evil

Pa kad i jesu, i iskreno tako mislim. Nintendo pored Indijanaca jedini radi igre koje su fokusirane na gameplay i inovacije u njemu dok se velika većina ostalih studija okrenuti prema “meta” gameplay-u i vizualima od 300M kojim isti taj dosadno gameplay maskiraju te muzu jednu te istu formulu dok ljudima ne dopizdi pa zato i vidiš igre poput Balatro koje budu nominirane za GOTY.

prayer ako možeš kupovati ona sranja poput veilguard i ass creed na neviđeno, možeš i ovo.

DarkPunisher Ma bit ce Mario 3D novi

Ne vjerujem da ce biti day one.

resident_evil I sam se veselim njihovim igrama ali čitajući pojedine komentare tebe i ostalih članova, ispada da su Bogom dani.

Spram sony i jesu. Ali sad će vam Tlou kolekcija pa opet kupite lol

herc

Trajat će 60 minuta!

• buz

•  
          •  
          •  
          •  

U koliko je to sati?

• Uređivano

buz 15:00 po našem.

@ronin47 nemoj sada biti sramežljiv, vidim da se ne slažeš samnom. Reci što te smeta, ili ti je maca pak popapala jezik malo previše puta?

ronin47

Sutra u 15:00, ne zaboravi

Giphy - How You Doin Kiss GIF

Nintendo rak rana nekih gejmera…

maverick

Radi guza ko meduza 😛

Inače, izgleda da su Treehouse uskrsnuli pa će sutra i prekosutra biti prikazane igre za novi Switch - i da igre u množini tako da možda čak i budu imali nešto za prikazati. Nadam se nešto pametno jer me Mario Kart niti malo ne zanima.

Skroz sam promašio Switch konzolu i generaciju igara (iako i sam posjedujem neke igre već tipa TotK, Bayo 3 i M: Dread), tako da iskreno najviše me interesuju ove "dosadne" stvari, tipa da li će te starije igre imati vizualna poboljšanja kao framerate i rezolucija, kolika će cijena konzole biti i da li će biti oled verzija ili ne…

Rekao bih da me interesuju definitivno i nove igre, ali s obzirom da imam jedna tri moja života starijih Nintendo igara koje sam propustio, nije mi neka žurba.

1080@60. Druga ocekivanja nemam od njih.