Nintendo Switch 2 je službeno najavljen. Pretpostavljam da će ovo biti Direct vezan uz njega i njegove igre.
Nintendo Direct 02.04.2025 (Switch 2 reveal)
Sutra u 15:00 se super momčilo vraća
Ajde da konačno saznamo više…nasljednik najbolje konzole jos od ps2…day one!
- Uređivano
prayer Ma bit ce Mario 3D novi, meni je i to prakticki dovoljno za day 1. Ali s obzirom da je prvotno izlazak konzole bio planiran jos prosle godine, ocekujem da cemo imati ponajbolju 1st party launch ponudu ikada.
3D Mario, Mario Kart, Animal Crossing i novi Pokemoni su svi već dugo na redu za novi nastavak. Vjerujem da će bar nešto od toga bit day 1.
Budemo vidjeli, strašno me zanima koliko će patcheva imati za stare igre jer sam mnoge preskočio čisto radi loših performansi.
Metroid Prime 4 launch day 100%
A jebote led. Baš ono Nintendo svetinja. Koliko im toga prolazi da ni sam ne znam kako ali okej.
I sam se veselim njihovim igrama ali čitajući pojedine komentare tebe i ostalih članova, ispada da su Bogom dani.
- Uređivano
Pa kad i jesu, i iskreno tako mislim. Nintendo pored Indijanaca jedini radi igre koje su fokusirane na gameplay i inovacije u njemu dok se velika većina ostalih studija okrenuti prema “meta” gameplay-u i vizualima od 300M kojim isti taj dosadno gameplay maskiraju te muzu jednu te istu formulu dok ljudima ne dopizdi pa zato i vidiš igre poput Balatro koje budu nominirane za GOTY.
- Uređivano
prayer ako možeš kupovati ona sranja poput veilguard i ass creed na neviđeno, možeš i ovo.
DarkPunisher Ma bit ce Mario 3D novi
Ne vjerujem da ce biti day one.
resident_evil I sam se veselim njihovim igrama ali čitajući pojedine komentare tebe i ostalih članova, ispada da su Bogom dani.
Spram sony i jesu. Ali sad će vam Tlou kolekcija pa opet kupite lol
Imamo link!
U koliko je to sati?