prayer Strava. Ne znam kolika je baterija na OG MX no ovdje ti traje 70 dana. 70 dana? Kod mene teško toliko, mjesec do mjesec i par dana, ponekad čak i kraće. No miš se koristi 5-8h dnevno tako da i tih mjesec dana je odlično. Jedino me malo nervira što često sa tri zelene točkice odmah dođe na crvenu. Kao da zaboravi spuštati te točkice kako se prazni baterija pa odmah bude sa pune na praznu. Osim te sitnice, vrhunski miš na kojem nemam zamjerke. Fast/slow scroll wheel, ono dugme pod palcem kojim switcham prozore, preciznost i težina pod rukom...sve vrh. O da, jato sam ga u biti i kuip jer mi ga se nije dalo puniti svaki tjedan dana. Imam i Logitech Di Novo Edge tipkovnicu kojoj baterija traje i do 90 dana. Na 2S bih jedino volio da su bolje stavili tipke za forward back, no navikne se covjek.
Icek Eh di Novo. Ta tipkovnica (ona prva verzija) mi je san godinama. Sjećam se da je zajedno sa odvojivim numeričkim dijelom koštala skoro €200. Sada polovine dođu i više od toga. Dan danas meni je to najljepši dizajn.
f_i_c_o ROCCAT KONE EMPImam i logitech g402(koji je sada u rezervi), roccat-ov emp mi bolje odgovara.
prayer Eh di Novo. Ta tipkovnica (ona prva verzija) mi je san godinama. Sjećam se da je zajedno sa odvojivim numeričkim dijelom koštala skoro €200. Sada polovine dođu i više od toga. Dan danas meni je to najljepši dizajn. Ja imam onu sa trackpadom. Najljepši dizajn tipkovnice koji sam ikad vidio. Od kad nju koristim ne mogu nikako progutati tipkovnice sa "visokim" tipkama.
Fenix Što koristite od miševa? Što za gaming, a što za posao? Možda neki trackpad? Podijelite svoja iskustva s raznim modelima, preporuke, postavke, mišljenja o senzorima, težini, ergonomiji itd.
sanzo Dugo već koiristim Logitech G303, mislim da ima već nekih 7-8 godina od kad sam ga kupio. Paše mi da je simetričan i oblik mi odgovara ruci. Dvije bočne tipke su mi dosta za igrat FF14 i baš jedna od te dvije je počela zezat prije par tjedana. Uzeo sam G102 kao zamjenu koji je jako sličan, samo ga nisam još probao, čekam da me ovaj dovoljno naživcira da ga umirovim.
Zero Legendarni Logitech MX 518. Da, još uvijek radi, pa čemu onda mijenjati?;D Na poslu neki Lenovo koji je došao u kompletu s tipkovnicom, te imam još jedna Logitech plain za laptop.
moschus Logitech MX Master 3 za sve osim igranja (ne igram se na PCu) i od svih miseva koje sam probao ovaj mi je jos uvijek najbolji. U firmi imamo G502 i nije mi ni blizu Mastera
Fenix moschus e onda smo u sličnoj situaciji. I doma i na poslu G502, ali gledam baš MX Master 3. Koristiš li često horizontalni scroll, i kakve su ti geste u praksi?
moschus Fenix horizontalni scroll isprogramiran kao volume control jer cesto slusam radio ili gledam yt na kompu i to mi je onda cesto potrebno. Gesture bas ne koristim, ima dovoljno gumbica da mi to ne treba. Jedan mi za za minimize prozora, jedan za close a neke sam jos dodatno programirao zavisno od aplikacije. Wheel koji sam prelazi iz klik-klik moda u smooth vrrnji kad ga brze okrenes je fantazija. Mis je stvarno top, mogao bi biti mozda malo manji ali ne smeta
prayer Logitech G Pro X Superlight. Prije toga sam koristio Razer Viper V3 Pro ali on je bio više namjenjen za claw grip od kojeg mi se grče ruke pa sam ga poklonio. Sad sam u potrazi za nekim dobrim tipkovnica/trackpad kombom ali nemam bas uspjeha stime.
ZigguratVertigo Logitech G402, 99% života koristio samo Logitech miševe i tipkovnice, jednom imao Razer Deathscythe (Ja mislim) i on se raspao u par godina :/
wooddiebone Ja imam G403 koji je zamjenio G503 jer je bio pretežak. Razmišljao sam o G Pro X Superlight, ali to je bilo kad je kodara bila dobra. Ako bude opet nekad dobra kodara možda i uzmem, al u globalu G403 je najbolji kaj sam imao do sad.
Deadwalker Za gejmanje koristim Logitech Pro X. Mislim da je to najbolji miš kojeg sam ikada koristio, poslije legendarnog MX 518. Što se tiče posla, s vremenom sam se naviknuo na fantastičan trackpad kojeg ima Macbook Pro pa miš de facto više niti ne koristim u kontekstu posla.